fbpx
Meteen naar de inhoud

Website ontwerp

Website laten maken bij RET B.V. in Hillegom

Uw website goed vindbaar met een waanzinnig design!

Een goede website is onmisbaar voor uw bedrijf of activiteit. Elke website of webshop is uniek en wij maken de website helemaal naar uw wens. Samen gaan we voor het beste ontwerp, kwaliteit en inhoud. Uiteraard helpen wij u bij goede teksten voor een goede vindbaarheid op Google en de juiste navigatie door uw site. 

Eenvoudig zelf te beheren

Een nieuwe website: professioneel én betaalbaar

Wij bieden een totaalpakket aan reclame & marketing aan onze klanten. Daar hoort ook een professionele website bij.  U kunt bij ons een website laten maken die u vervolgens zelf eenvoudig kunt onderhouden (of uit kunt besteden). 

Samen met u kiezen we een ontwerp uit en bespreken we het basisontwerp. U stuurt ons de teksten, logo’s, kleuren en foto’s toe en wij zorgen ervoor dat de site helemaal voldoet aan u wensen. Een website is een belangrijk visitekaartje van uw organisatie en daarom gaat alles in goed overleg. U krijgt één vast contactpersoon, die u altijd kunt bellen, whatsappen of e-mailen om te sparren over nieuwe ideeën . 

De mogelijkheden

Binnen ons team hebben wij specialisten op het gebied van websites en content marketing. De mogelijkheden voor een nieuwe website zijn eindeloos. Van een eenvoudige landingspagina tot een volledige webshop met bestelsysteem. 

Voordelen

Wij denken mee over de inhoud van de website, de vormgeving en de koppelingen die uw website dient te krijgen. Dankzij de korte lijnen en kennis binnen ons team, heeft u binnen no-time een nieuwe en professionele website. 

Een greep uit de opgeleverde websites

Alles onder één dak

Een website die aansluit bij uw huisstijl

Bij het ontwerpen van de nieuwe website houden wij – in overleg met u – rekening met de huisstijl van uw organisatie, zodat de website een verlenging is van uw overige marketingkanalen en vice-versa.

Daarnaast adviseren wij u over een goede zoekvindbaarheid op Google, integratie met social media en de vindbaarheid op Google Maps. Daarom plaatsen wij altijd een handige SEO tool op uw website en zorgen wij voor een goede responsive (mobiele) versie van de site. 

Uitgebreide service

Het bijhouden van een website kan – zeker in het begin – best ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij u altijd op weg om uw site goed draaiend te houden. Zo helpen wij u met: 

Online verkopen via een webshop?

De oplossing voor online verkoop: een webshop​

Met ons team kunnen wij vanaf één product tot honderden producten, een veelzijdige webshop ontwerpen.  Bij het bouwen van een webshop houden wij natuurlijk rekening met uw huisstijl. Daarnaast kiezen we voor handige betaaloplossingen zoals Mollie en is de webshop eenvoudig te beheren. 

Wij kiezen voor gebruiksvriendelijke bestelsystemen van o.a. Woocommerce zodat u na oplevering van de webshop er direct mee aan de slag kan. U kunt zelf producten toevoegen en online marketing acties uitvoeren. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Drukwerk

Wij verzorgen al uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers. Heeft u een eigen ontwerp of wilt een ontwerp laten maken? Ontdek alle mogelijkheden.

Bedrijfskleding bedrukken

Kleding bedrukken

Als specialist voor het bedrukken en borduren van bedrijfskleding staan wij dagelijks voor u klaar. Vanaf één stuk tot +1000 stuks textiel, bedrukt met uw logo of tekst.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J