Website ontwerp

Website ontwerp & realisatie

Goed vindbaar met een waanzinnig design!

Een goede website is onmisbaar voor uw bedrijf of activiteit. Elke website of webshop is uniek. Wij maken uw website specifiek naar uw wens.  U bent zelf degene die bepaald welke pagina’s waar staan en wat de inhoud wordt. Uiteraard helpen wij u bij goede teksten voor een goede vindbaarheid op Google en de juiste navigatie door uw site. 

Eenvoudig zelf te beheren

Een website die professioneel én betaalbaar is

Wij bieden een totaalpakket aan reclame & marketing aan onze klanten. Daar hoort ook een professionele website bij.  U kunt bij ons een website laten maken die je vervolgens zelf eenvoudig kunt onderhouden of door ons kunt laten doen. 

Samen met u kiezen we een ontwerp uit en bespreken we de basis van de website. U stuurt ons de teksten, logo’s en foto’s toe en wij zorgen ervoor dat de website helemaal voldoet aan u wensen. Een website is een belangrijk visitekaartje van uw organisatie en daarom gaat alles in goed overleg met u. Korte lijnen en snel schakelen, daar staan wij voor. 

De mogelijkheden

Binnen ons team hebben wij specialisten op het gebied van websites en content marketing. De mogelijkheden voor een website zijn eindeloos. Van een eenvoudige landingspagina tot een volledige webshop met bestelsysteem. 

Voordelen

Een goede website is onmisbaar voor uw bedrijf of activiteit. Wij denken mee over de inhoud van de website, de vormgeving en de koppelingen die uw website dient te krijgen. Dankzij de korte lijnen en kennis binnen ons team, heeft u binnen no-time een nieuwe en professionele website. 

Een greep uit de websites

Alles onder één dak

Een website die aansluit bij uw huisstijl

Bij RET B.V. beschikken wij niet alleen over de mogelijkheden voor het bedrukken van kleding en verzorgen van drukwerk, in onze drukkerij. Maar wij verzorgen ook de gehele ontwikkeling van uw website of webshop. Wij houden hier – in overleg met u – rekening met de huisstijl van uw organisatie, zodat de website een verlenging is van uw overige marketingkanalen en vice-versa.

Bij het bouwen van een website houden wij rekening met een goede zoekvindbaarheid op Google, integratie met social media en Google Maps. U kunt zelf de inhoud bepalen en wij zorgen ervoor dat alles op de juiste plek komt te staan. Wij zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat goed zichtbaar. 

 

Uitgebreide service

Het bijhouden van een website kan – zeker in het begin – best ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij u altijd op weg om uw site goed draaiend te houden. Zo helpen wij u met: 

Online verkopen via een webshop?

De oplossing voor online verkoop: een webshop

Met ons team kunnen wij vanaf één product tot honderden producten, een veelzijdige webshop ontwerpen.  Bij het bouwen van een webshop houden wij natuurlijk rekening met uw huisstijl, wordt online marketing geïntegreerd, kiezen we voor handige betaaloplossingen en is de webshop eenvoudig te beheren. 

Wij kiezen voor gebruiksvriendelijke bestelsystemen zodat u na oplevering van de webshop er direct mee aan de slag kan. U kunt zelf producten toevoegen en online marketing acties uitvoeren. 

 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Kleding bedrukken

Bij RET B.V. ben je aan het adres voor het bedrukken van uw bedrijfs- of promotiekleding. Op kwalitatief textiel bedrukken of zeedrukken wij borst- en ruglogo's van 1 kleur tot aan full-colour.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken.

Direct een offerte aanvragen voor uw website of webshop ontwerp?

Wij horen graag van je!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?