fbpx
Ga naar de inhoud

Website ontwerp

Website laten maken bij RET B.V. in Hillegom

Jouw website goed vindbaar met een waanzinnig design!

Een goede website is onmisbaar voor jouw bedrijf of activiteit. Elke website of webshop is uniek en wij maken de website helemaal naar jouw wens. Samen gaan we voor het beste ontwerp, kwaliteit en inhoud. Uiteraard helpen wij u bij goede teksten voor een goede vindbaarheid op Google en de juiste navigatie door de website. 

Eenvoudig zelf te beheren

Een nieuwe website: professioneel én betaalbaar

Wij bieden een totaalpakket aan reclame & marketing aan onze klanten. Daar hoort ook een professionele website bij.  Je kunt bij ons een website laten maken die je vervolgens zelf eenvoudig kunt onderhouden (of uit kunt besteden). 

Samen met jou kiezen we een ontwerp uit en bespreken we het basisontwerp. Je stuurt ons de teksten, logo’s, kleuren en foto’s toe en wij zorgen ervoor dat de site helemaal voldoet aan jouw wensen. Een website is een belangrijk visitekaartje van de organisatie en daarom gaat alles in goed overleg. Jekrijgt één vast contactpersoon, die je altijd kunt bellen, whatsappen of e-mailen om te sparren over nieuwe ideeën . 

De mogelijkheden

Binnen ons team hebben wij specialisten op het gebied van websites en content marketing. De mogelijkheden voor een nieuwe website zijn eindeloos. Van een eenvoudige landingspagina tot een volledige webshop met bestelsysteem. 

Voordelen

Wij denken mee over de inhoud van de website, de vormgeving en de koppelingen die uw website dient te krijgen. Dankzij de korte lijnen en kennis binnen ons team, heb je binnen no-time een nieuwe en professionele website. 

Een greep uit de opgeleverde websites

Alles onder één dak

Een website die aansluit bij jouw huisstijl

Bij het ontwerpen van de nieuwe website houden wij – in overleg met jou – rekening met de huisstijl van je organisatie, zodat de website een verlenging is van de overige marketingkanalen en vice-versa.

Daarnaast adviseren wij jou over een goede zoekvindbaarheid op Google, integratie met social media en de vindbaarheid op Google Maps. Daarom plaatsen wij altijd een handige SEO tool op de website en zorgen wij voor een goede responsive (mobiele) versie van de site. 

Uitgebreide service

Het bijhouden van een website kan – zeker in het begin – best ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij jou altijd op weg om uw site goed draaiend te houden. Zo helpen wij u met:

Online verkopen via een webshop?

De oplossing voor online verkoop: een webshop​

Met ons team kunnen wij vanaf één product tot honderden producten, een veelzijdige webshop ontwerpen.  Bij het bouwen van een webshop houden wij natuurlijk rekening met de huisstijl. Daarnaast kiezen we voor handige betaaloplossingen zoals Mollie en is de webshop eenvoudig te beheren. 

Wij kiezen voor gebruiksvriendelijke bestelsystemen van o.a. Woocommerce zodat je na oplevering van de webshop er direct mee aan de slag kan. Je kunt zelf producten toevoegen en online marketing acties uitvoeren. 

Een 360 graden oplossing voor al jouw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J