Wat doen wij?

Wij zorgen voor al uw reclame & marketing onder één dak. U bent bij ons aan het juiste adres voor visitekaartjes, flyers, bedrijfskleding, promotiemateriaal & ontwerp van een nieuwe website.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat u afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Kleding bedrukken

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren. Op bedrijfskleding en promotionele kleding bedrukken of zeedrukken wij borst- en ruglogo's van 1 kleur tot aan full-colour.

Bedrijfskleding & PBM's

Bent u op zoek naar stevige bedrijfskleding of PBM's? Dan bent u van harte welkom om in onze showroom langs te komen voor een uitgebreid assortiment bedrijfskleding van o.a. Santino, Mascot & Tricorp.

borduren

Het borduren van textiel is enorm toegenomen. Met onze professionele borduurmachines kunnen wij uw logo of tekst borduren op jassen, petten, polo's, handdoeken, tassen en ander textiel.

Zeefdrukken

Het zeefdrukken van kleding is een mooie, goedkope en snelle druktechniek. Er wordt inkt in het textiel gedrukt, waardoor een logo of tekst goed zichtbaar wordt. Vooral voor grote oplages is het zeefdrukken van kleding interessant.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spanddoeken.

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen fantastische websites, werkend op elk systeem en platform.

Content Marketing​

Online marketing is niet meer weg te denken. Goede vindbaarheid op Google, zichtbaarheid op social media en online advertenties. Met onze specialisten binnen het team, kunnen wij het bijhouden van uw website, beheer van social media en schrijven van teksten voor u uit handen nemen.

Ontwerp

Wilt u een flyer & visitekaartje laten afdrukken, maar heeft u nog geen ontwerp? Wij maken in overleg met u een mooi ontwerp in uw huisstijl. Nog geen huisstijl? Ook dat kunnen wij voor uw maken, dankzij onze eigen grafische ontwerpers en DTP'ers in huis.

Op elke vraag hebben wij een oplossing

Veelgestelde vragen

Wij streven er naar om alles binnen één werkweek af te leveren. Meestal lukt dit ook. Maar soms bij grote orders, duur het iets langer en wordt het 5 tot 10 werkdagen. Dit communiceren wij altijd met jou. Je kunt ook bij ons terecht voor een spoedopdracht, dan is het binnen 24 – 48 uur klaar. 

Absoluut. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 – 17.30 uur. Wij zitten gevestigd op de Satellietbaan 10K in Hillegom. Je kan zonder afspraak binnen lopen en dan helpen wij jou graag. Je kan ook altijd even bellen van te voren, dan weten we zeker dat we uitgebreid tijd hebben voor je. 

Voor spoedaanvragen kan je bij ons gerecht. Wij hebben eigen machines in huis, daardoor kunnen wij direct produceren. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De kosten verschillen per opdracht en daardoor maken wij altijd een op maat gemaakte offerte. De prijs is namelijk afhankelijk van het product dat je kiest, de hoeveelheid en de bedrukking. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we naar aanleiding van jouw aanvraag een prijsvoorstel geven. 

Ja, dit is mogelijk. Je kan de kleding dan bij ons komen brengen, en wij maken er vervolgens een mooie bedrukking op. We willen van te voren wel altijd even de kleding zien. We moeten namelijk zeker weten of de kleding geschikt is voor onze hittepers, zeefdrukmachine of borduurmachine. 

Wij hebben verschillende opties om kleding te bedrukken. Zo maken we gebruik van transferdruk waarmee wij een transfer via een hittepers op de kleding bedrukken. We hebben ook een eigen zeefdrukstudio waarmee we inkt op het shirt bedrukken. We bieden ook de mogelijkheid om kleding te laten borduren. Dan krijg je een geborduurd logo op de kleding. Op deze pagina vertellen we meer over kleding bedrukken. 

Ja, dat kan. Zeker voor startende ondernemers kan dit interessant zijn. Wij zorgen dan voor visitekaartjes, flyers en een website. Wij doen altijd een op maat gemaakt voorstel, met alle opties.  Dus vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Leuk, dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Alle  openstaande vacatures plaatsen wij op onze vacaturesite. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires die ons vaste team komen versterken. Heb je interesse in een stageplaats? Stuur dan je sollicitatie naar [email protected] 

We streven naar een 100% klanttevredenheid

Dus, laten we beide blij zijn 🙂

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?