fbpx
Ga naar de inhoud

Wat doen wij?

Bij RET B.V. bent u aan hét adres voor al uw marketing & reclame zoals visitekaartjes, flyers, kleding bedrukken, bedrijfskleding, promotiemateriaal, relatiegeschenken & ontwerp van een nieuwe website.

Drukwerk

Drukwerk is uw offline visitekaartje. Wij verzorgen al het drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u een ontwerp laten maken? Beide is mogelijk bij RET B.V.

Bedrijfskleding bedrukken

Kleding bedrukken

In eigen productie bedrukken en borduren wij alle soorten Textiel. Op bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding kunnen wij alles bedrukken. Bekijk alle voorbeelden voor kleding bedrukken en vraag ons de mogelijkheden.

Bedrijfskleding door ret bv uit Hillegom - Bedrijfskleding bedrukken - Werkkleding bedrukken - werkkleding met logo

Bedrijfskleding & PBM's

Bent u op zoek naar stevige bedrijfskleding of PBM's? Dan bent u van harte welkom om in onze showroom langs te komen voor een uitgebreid assortiment bedrijfskleding van o.a. de merken Santino, Mascot, Fristads & Tricorp.

Kleding borduren

Het borduren van kleding en textiel is enorm toegenomen. Met onze professionele borduurmachines kunnen wij uw logo of tekst borduren op jassen, petten, polo's, handdoeken, tassen en ander textiel.

Kleding zeefdrukken - goedkoop kleding bedrukken - zeefdrukkerij - grote hoeveelheid kleding laten bedrukken met zeefdrukken

Zeefdrukken

Het zeefdrukken van kleding is een mooie, goedkope en snelle druktechniek. Er wordt inkt in het textiel gedrukt, waardoor een logo of tekst goed zichtbaar wordt. Vooral voor grote oplages is het zeefdrukken van kleding interessant.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spanddoeken.

Website ontwerp - Webshop ontwerp door Ret bv Hillegom - Nieuwe website laten maken - alle reclame onder een dak

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. De webdevelopers binnen het team van RET B.V. ontwikkelen fantastische websites in WordPress, werkend op elk systeem en platform.

Content Marketing​

Online marketing is niet meer weg te denken. Goede vindbaarheid op Google, zichtbaarheid op social media en online advertenties. Met onze specialisten binnen het team, kunnen wij website onderhoud, beheer van social media en schrijven van (blog)teksten voor u uit handen nemen.

Ontwerpen en DTP door ret b.v. uit Hillegom - Visitekaartjes laten maken - flyers laten maken - drukwerk laten ontwerpen - website ontwerp

Ontwerp

Wilt u een flyer & visitekaartje laten afdrukken, maar heeft u nog geen ontwerp? Wij maken in overleg met u een mooi ontwerp in uw huisstijl. Nog geen huisstijl? Ook dat kunnen wij voor uw maken, dankzij onze eigen grafische ontwerpers en DTP'ers in huis.

Op elke vraag hebben wij een oplossing

Veelgestelde vragen

Wij streven er naar om alles binnen één werkweek af te leveren. Meestal lukt dit ook. Maar soms bij grote orders, duur het iets langer en wordt het 5 tot 10 werkdagen. Dit communiceren wij altijd met jou. Je kunt ook bij ons terecht voor een spoedopdracht, dan is het binnen 24 – 48 uur klaar. 

Absoluut. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 – 17.00 uur en je kan ons vinden aan de Satellietbaan 10K in Hillegom. Je kan zonder afspraak binnen lopen en dan helpen wij jou graag. Je kan ook altijd even bellen van te voren, dan weten we zeker dat we uitgebreid tijd hebben voor je. 

Voor spoedaanvragen kan je bij ons gerecht. Wij hebben eigen machines in huis, daardoor kunnen wij direct produceren. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De kosten verschillen per opdracht en daardoor maken wij altijd een op maat gemaakte offerte. De prijs is namelijk afhankelijk van het product dat je kiest, de hoeveelheid en de bedrukking of borduring. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we naar aanleiding van jouw aanvraag een prijsvoorstel geven. 

Ja, dit is mogelijk. Je kan de kleding dan bij ons komen brengen, en wij maken er vervolgens een mooie bedrukking op. We willen van te voren wel altijd even de kleding zien. We moeten namelijk zeker weten of de kleding geschikt is voor onze hittepers, zeefdrukmachine of borduurmachine. 

Wij hebben verschillende opties om kleding te bedrukken. Zo maken we gebruik van transferdruk waarmee wij een transfer via een hittepers op de kleding bedrukken. We hebben ook een eigen zeefdrukstudio waarmee we inkt op het shirt bedrukken. We bieden ook de mogelijkheid om kleding te laten borduren. Dan krijg je een geborduurd logo op de kleding. Op deze pagina vertellen we meer over kleding bedrukken. 

Ja, dat kan. Zeker voor startende ondernemers kan dit interessant zijn. Wij zorgen dan voor visitekaartjes, flyers en een website. Wij doen altijd een op maat gemaakt voorstel, met alle opties.  Dus vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Leuk, dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Alle  openstaande vacatures plaatsen wij op onze vacaturesite. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires die ons vaste team komen versterken. Heb je interesse in een stageplaats? Stuur dan je sollicitatie naar [email protected]

Maak kennis met RET B.V.

In onze bedrijfsfilm krijgt u een impressie van onze showroom en productieruimte in Hillegom en de werkzaamheden.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J