fbpx
Ga naar de inhoud

Verschil tussen kleding
bedrukken en borduren

Kleding bedrukken ladies of soul - bedrukte kleding voor een evenement - productie concerten ladies of soul

Eindeloze mogelijkheden voor het bedrukken en borduren van kleding

Ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken en borduren van kleding.

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je graag wilt weten wat nou precies het verschil is tussen kleding laten bedrukken en borduren. Wat is het voordeel van bedrukken? En waarom zou ik kiezen voor het laten borduren van mijn kleding?  Op deze pagina lichten wij deze verschillen aan u toe. 

Onze productie in Hillegom is volledig ingesteld op het bedrukken en borduren van kleding. De productie bestaat uit eigen borduurmachines en professionele drukpersen. Hiermee kunnen wij onze klanten snel en voordelig voorzien van bedrukte kleding. Maar de keuze uit meerdere druktechnieken, kan ook twijfel met zich meebrengen. 

Verschil tussen kleding bedrukken en borduren?

Door onze klanten wordt er vaak gekozen voor kleding bedrukken. Bij het bedrukken van kleding en textiel zijn er namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Denk aan het  bedrukken van werkkleding, sportkleding, promotiekleding en professionele bedrijfskleding.  Maar ook ander textiel zoals tassen of sokken worden bedrukt. Bij kleding bedrukken wordt door middel van een hittepers een logo, tekst of afbeelding op het textiel geperst. Een bedrukking door onze hittepers hecht goed op kleding en gaat tot zeker 2 jaar lang  mee. Let wel op: dit is afhankelijk van het aantal wasbeurten, wij gaan uit van een gemiddelde van één wasbeurt per week. Voor een bedrukking op sportkleding adviseren wij om te kiezen voor bedrukken. De reden hiervoor is dat sportkleding over het algemeen niet langer dan twee jaar mee gaat. Daarnaast is er bij sportteams vaak ieder seizoen een andere sponsor of rugnummer. Ontdek hier de mogelijkheden voor het laten bedrukken van sportkleding.

Kleding bedrukken is goedkoper dan kleding borduren

Kleding bedrukken is goedkoper dan kleding borduren. Dit komt omdat er minder materiaal nodig is en er minder manuren nodig zijn. Een van de voordelen van borduren is dat de bedrukking nooit meer van het textiel af gaat. Klanten die kiezen voor borduren doen dit omdat zij voor de langere termijn kwalitatieve (bedrijfs)kleding zoeken.  Daarnaast geeft borduren een chiquere en strakke uitstraling. Kleding borduren kost meer tijd, en is daardoor iets duurder. Maar uiteindelijk zal u hier weer langer plezier van hebben (duurzaam!).

Welke kleding is geschikt voor borduren?
Op een simpel t-shirt komt een geborduurd logo niet mooi uit, maar op een stevige polo juist weer wel. Vooral voor hoogpolige materialen zoals handdoeken, truien en jassen is borduren een uitstekende optie.

Het verschil tussen kleding bedrukken en borduren lees je in dit artikel.
Op deze foto ziet u het verschil tussen kleding bedrukken en borduren. Het linker shirt is een polo met een geborduurd borstlogo. Het rechter shirt is een t-shirt met een logo bedrukt met transferdruk en hittepers.

De mogelijkheden voor bedrukken en borduren:

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J