fbpx
Meteen naar de inhoud

Trends Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar de trends op het gebied van relatiegeschenken? In dit artikel vertellen wij u wat de populairste relatiegeschenken zijn van 2022. 

In deze tijden wilt u – misschien wel meer dan ooit – uw collega’s en klanten in het zonnetje zetten.  De blijk van waardering (oftewel het figuurlijke schouderklopje) is belangrijk voor de motivatie van personeel. In een recent verschenen artikel van Sprout wordt onder andere in onderzoek aangetoond dat een positieve waardering, aandacht en een cadeautje kan bijdragen aan productieve en gemotiveerde medewerkers. Wel wordt geschreven dat bij welke vorm van waardering je ook toepast, het belangrijk is dat je het oprecht doet en de attentie persoonlijk houdt. En juist met dat persoonlijke cadeautje, kunnen wij u helpen. In dit artikel brengen wij u op de hoogte van de trends op het gebied van relatiegeschenken. 

Dit zijn de populairste relatiegeschenken van 2022

Bedrukte canvas tassen

Deze hippe en duurzame tassen worden veel gekozen als relatiegeschenk. De canvastassen zijn betaalbaar en worden vaak gebruikt om er meer leuke goodies in te stoppen. De tasjes zijn van biologisch en stevig katoen, en volledig naar wens te bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. 

Grappige bedrukte shirts

Bedrukte shirts blijven een all-time-favorite. Grappige bedrukte shirts worden gekozen als cadeautje voor een collega die een kindje krijgt, om een zieke medewerker een hart onder de riem te steken of voor iemand die gaat trouwen. U kunt bij ons zelf een shirt aanleveren of kiezen uit ons ruime assortiment goedkope shirts. Laat het shirt volledig naar wens bedrukken met een (grappige) tekst, logo of afbeelding. 

T-shirt real men make twins - relatiegeschenken - cadeau voor een collega - tshirt voor tweelingvaders

Bedrukte thermosbekers

2020 en 2021 was het jaar van thuiswerken en wandelen. Daardoor is de thermosbeker een populair relatiegeschenk. Een thermosbeker bedrukt met het logo van uw bedrijf voor thuis en onderweg. 

Thermosbeker bedrukken - Thermosbeker bedrukt met logo - Thermoskan bedrukt

Paraplu's met een logo

Een populair zakelijk cadeau is ook nog steeds een paraplu met een bedrijfslogo. De paraplu’s zijn wat kostbaarder per stuk, maar zijn daardoor geschikt als cadeau voor medewerkers of relaties. Laat weten dat u aan iemand denkt (tijdens bijvoorbeeld regenachtige dagen) met een gepersonaliseerde paraplu. 

Bedrukte-Paraplu - paraplu bedrukken met naam bedrijf - paraplu als relatiegeschenk - Relatiegeschenken

Waar moet u op letten bij relatiegeschenken?

Bij het geven van een relatiegeschenk aan uw medewerkers, klanten of relaties dient u rekening te houden met een persoonlijk en oprecht cadeau. Met een persoonlijk relatiegeschenk laat. u weten dat u de ontvanger waardeert. Zo kunt er u voor kiezen om naast een mooi cadeau ook nog een persoonlijke kaart toe te voegen. Anno 2021 blijkt dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt binnen een onderneming. In de relatiegeschenken die wij aanbieden proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.  

Wilt u meer informatie over de populairste relatiegeschenken en weten wat de beste keuze is voor uw organisatie? Onze collega’s helpen u graag! 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J