fbpx
Ga naar de inhoud

Trends op het gebied van relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Ontdek de trends!

Populairste relatiegeschenken van 2022

Bent u op zoek naar de trends op het gebied van relatiegeschenken? Op deze pagina vindt u de populairste relatiegeschenken van 2022.  Wilt u op een originele manier uw collega’s, relaties, vrijwilligers of klanten in het zonnetje zetten? De blijk van waardering (oftewel het figuurlijke schouderklopje) is belangrijk voor de motivatie van personeel. In een recent verschenen artikel van Sprout wordt onder andere in onderzoek aangetoond dat een positieve waardering, aandacht en een cadeautje kan bijdragen aan productieve en gemotiveerde medewerkers. Wel wordt geschreven dat bij welke vorm van waardering je ook toepast, het belangrijk is dat je het oprecht doet en de attentie persoonlijk houdt. En juist met dat persoonlijke cadeautje, kunnen wij u helpen. In dit artikel brengen wij u op de hoogte van de trends op het gebied van relatiegeschenken. 

Best verkochte relatiegeschenken bij RET B.V.

Bedrukte canvas tassen

Deze hippe en duurzame tassen worden veel gekozen als relatiegeschenk. De canvastassen zijn betaalbaar en worden vaak gebruikt om er meer leuke goodies in te stoppen. De tasjes zijn van biologisch en stevig katoen, en volledig naar wens te bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. 

Grappige bedrukte shirts

Bedrukte shirts blijven een all-time-favorite. Grappige bedrukte shirts worden gekozen als cadeautje voor een collega die een kindje krijgt, om een zieke medewerker een hart onder de riem te steken of voor iemand die gaat trouwen. U kunt bij ons zelf een shirt aanleveren of kiezen uit ons ruime assortiment goedkope shirts. Laat het shirt volledig naar wens bedrukken met een (grappige) tekst, logo of afbeelding. 

T-shirt real men make twins - relatiegeschenken - cadeau voor een collega - tshirt voor tweelingvaders

Bedrukte thermosbekers

2020 en 2021 was het jaar van thuiswerken en wandelen. Daardoor is de thermosbeker een populair relatiegeschenk geworden. Anno 2022, blijft een thermosbeker populair voor bijvoorbeeld een dagje strand of wandeling door het bos. Een thermosbeker bedrukt met het logo van uw bedrijf voor thuis en onderweg. 

Thermosbeker bedrukken - Thermosbeker bedrukt met logo - Thermoskan bedrukt

Paraplu's met een logo

Een populair zakelijk cadeau is ook nog steeds een paraplu bedrukt met een bedrijfslogo. De paraplu’s zijn wat kostbaarder per stuk, maar zijn daardoor geschikt als cadeau voor medewerkers of relaties. Laat weten dat u aan iemand denkt (tijdens de herfst) met een gepersonaliseerde paraplu. 

Bedrukte-Paraplu - paraplu bedrukken met naam bedrijf - paraplu als relatiegeschenk - Relatiegeschenken

Waar moet u op letten bij relatiegeschenken?

Bij het geven van een relatiegeschenk aan uw medewerkers, klanten of relaties dient u rekening te houden met een persoonlijk en oprecht cadeau. Met een persoonlijk relatiegeschenk laat u weten dat u de ontvanger waardeert. Zo kunt er u voor kiezen om naast een mooi cadeau ook nog een persoonlijke kaart toe te voegen. Anno 2022 is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp binnen veel organisaties. Bij de relatiegeschenken die wij aanbieden proberen wij ook zoveel mogelijk rekening te houden met duurzame en kwalitatieve producties. 

Wilt u meer informatie over de populairste relatiegeschenken en weten wat de beste keuze is voor uw organisatie? Onze collega’s helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J