fbpx
Ga naar de inhoud

Tekst laten borduren op kleding

Wat laat u borduren op uw kleding?

Een eigen tekst laten borduren op kleding

Als specialist op het gebied van bedrukken en borduren van kleding, bent u bij RET B.V. aan het juiste adres voor het laten borduren van een tekst op uw kleding of textiel. Op onze locatie in Hillegom hebben wij verschillende borduurmachines staan waar wij teksten, logo’s en emblemen mee kunnen borduren op allerlei soorten textiel. Maak een keuze uit uw textielsoort, zoals een kledingstuk of een handdoek, en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

Ontdek de mogelijkheden voor textiel

De mogelijkheden voor het borduren van kleding

Het borduren van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van een logo op bedrijfskleding, een naam op een handdoek geborduurd of een logo op een sporttas geborduurd. Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Het verschil tussen bedrukken en borduren leggen wij op deze pagina uit. 

Mogelijkheden van kleding borduren

Hoe lang duurt het om een tekst te laten borduren op kleding?

U wilt een tekst op uw kleding of textiel laten borduren, een goede keuze! Maar hoe nu verder? Wanneer u nog nooit een logo of tekst heeft laten borduren, zal er eerst een borduurkaart moeten worden aangemaakt. Bij een tekst is dit vaak eenvoudiger dan bij een logo. Zodra wij de borduurkaart gereed hebben, zullen wij een proefborduring maken en vervolgens van start gaan met de definitieve borduring op uw gekozen textiel. 

Afhankelijk van de grootte van de opdracht, kunnen wij een levertijd aangeven. Het laten borduren van een tekst op uw kleding duurt maximaal 10 werkdagen.  

Wat kost het laten borduren van een tekst op kleding?

De prijs voor het laten borduren van kleding is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe hoger de afname, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Ook is de grootte van de tekst of het logo en het aantal emblemen afhankelijk van de prijs. Onze ervaren collega’s geven u graag een op maat gemaakt voorstel. Via ons contactformulier kunt u meer informatie aanvragen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J