fbpx
Ga naar de inhoud

T-shirts laten bedrukken

Wat laat u bedrukken op uw kleding?

Snel en voordelig t-shirts laten bedrukken

Bij RET B.V. in Hillegom bent u aan hét adres voor het laten bedrukken van t-shirts. Of het nu gaat om t-shirts voor een evenement, bedrijfskleding of kindershirts voor een schoolreisje. In eigen productie hebben wij de mogelijkheid om alle soorten kleding te bedrukken en borduren met logo’s, afbeeldingen en teksten. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan, dan krijgt u een op maat gemaakt voorstel voor het laten bedrukken van uw t-shirts. 

T-shirts bedrukken introductieweek Facilitas Den Haag - Goedkope t-shirts bedrukken voor studievereniging

Ontdek de mogelijkheden voor t-shirts bedrukken

Wat kost het om shirts te laten bedrukken?

De kosten voor het laten bedrukken van kleding is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst de keuze voor de kleding. Kies je voor het aanleveren van eigen shirts of wil je shirts bij ons afnemen? (Check hier alvast het aanbod t-shirts en prijzen). Daarnaast hangt de prijs voor kleding bedrukken ook af van de soort bedrukking. Hoe groot is het logo? Heeft het logo meerdere kleuren en wil je hem op de voor- en achterkant bedrukt hebben? Wij hanteren speciale staffel prijzen, dit betekent dat hoe hoger je afname, hoe lager de prijs per stuk zal worden. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor je. Vraag een offerte aan via ons contactformulier en binnen één werkdag weet je wat het voor jou kost om t-shirts te laten bedrukken. 

Welke kleding laat u bedrukken?

RET B.V. altijd dichtbij

T-shirts laten bedrukken bij jou in de buurt

Onze kleding drukkerij in Hillegom beschikt over alle faciliteiten om snel en voordeling shirts te bedrukken. Woon je in de omgeving van de Bollenstreek? Dan kan je al snel de kleding op komen halen in onze showroom. Natuurlijk kunnen wij de kleding ook voor jou versturen. Dankzij ons persoonlijke contact en snelle service voelt RET B.V. altijd aan alsof we bij jou in de buurt zijn. Vraag gerust naar alle mogelijkheden voor het laten bedrukken van t-shirts, prijzen en levertijden. Of je nou in Amsterdam, Haarlem, Hillegom, Noordwijk, Nieuw-Vennep of Limburg kleding wilt laten bedrukken, wij staan voor u klaar! 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J