fbpx
Ga naar de inhoud

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken - truien voor team bedrukken met naam en logo - goedkope truien bedrukken voor sportteam - sportkleding met verschillende logo's

Eindeloze mogelijkheden voor sportkleding

Alle soorten sportkleding laten bedrukken

Wil jij samen met je team sportkleding, t-shirts of tassen laten bedrukken met logo van de sponsors, een rugnummer, namen, clublogo of gewoon een leuke tekst? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom, specialist op het gebied van (sport)kleding bedrukken, reclame en drukwerk. Lever je eigen kleding aan, of maak een keuze uit ons assortiment professionele sportkleding. Lees snel verder over de mogelijkheden om sportkleding te laten bedrukken. 

Hoe werkt het bedrukken van sportkleding?

Bij het bedrukken van sportkleding maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Wij hebben vaste staffelprijzen, welke je eenvoudig kunt opvragen. Zo weet je direct wat de kosten zijn voor de bedrukte kleding voor je team. 

Shirts met rugnummer & sponsor

Wat voor een bedrukking ben je naar op zoek? Laat je sportkleding bedrukken met een rugnummer en sponsor? Of kies je voor namen en een clublogo? Op korte termijn kunnen wij de bedrukte sportkleding al leveren. Je kan ervoor kiezen om eigen kleding aan te leveren of kiezen uit ons assortiment sportkleding. Wij werken met vaste kledingleveranciers waardoor je keuze hebt uit meer dan 1.000 sportartikelen van goedkope sportshirts tot duurdere (sport)merkkleding. Laat ons weten wat het doel is van de kleding, dan kunnen wij hier een passend advies over geven.

Kampioensshirts laten bedrukken

Worden jij en je team dit jaar kampioen? Dan is dit natuurlijk onwijs leuk om het kampioenschap te vieren met bedrukte t-shirts.  Tegen scherpe prijzen kunnen wij t-shirts voor het kampioenschap bedrukken. Zo hebben jullie een mooi aandenken en vormen jij en je team een uniform geheel.

Kampioensshirts lastminute laten bedrukken

Wij hebben ervaring met het bedrukken van kampioensshirts. Zo kan het voorkomen, dat een kampioenschap nog onzeker is. Het is soms nog tot de laatste wedstrijd van het seizoen spannend voordat duidelijk is, welk team er kampioen wordt. Daarom kunnen wij op hele korte termijn kampioensshirts bedrukken. Zo weet je zeker dat je niet voor niets de shirts in huis hebt. 

Bedrukte t-shirts voor kampioenschap

Wij hebben t-shirts in elke gewenste kleur en kwaliteit. Vaak wordt er gekozen voor eenvoudige en goedkope t-shirts met een opdruk. T-shirts voor het kampioenschap worden namelijk maar kort gedragen en zijn voornamelijk een mooie herinnering aan het kampioenschap.

Wil je weten wat het kost om t-shirts voor het kampioenschap te laten bedrukken bij ons? Vraag alvast vooraf een offerte aan via onze website of neem contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden en geven een prijsvoorstel met een voorbeeld van hoe het t-shirt eruit komt te zien. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J