fbpx
Ga naar de inhoud

Zomergeschenken

Verras jouw medewerkers met zomergeschenken!

Zomerpakket voor jouw klanten of medewerkers

Verras jouw medewerkers, klanten of relaties met zomergeschenken. Veel bedrijven laten o.a. tijdens de kerstdagen een blijk van waardering aan hun medewerker zien, vaak middels een kerstgeschenk. Super mooi, maar hoe leuk is het om medewerkers nu (ook) een presentje te geven voor de zomer. Maak een statement op het strand met onze strandlakens voorzien van een geborduurd logo. Deze hoogwaardige handdoeken bieden niet alleen comfort, maar ook een unieke brandingmogelijkheid. Laat je bedrijfslogo, slogan of ontwerp opvallen en versterk je merk tijdens zonnige dagen. Bereid je voor op een zomer vol promotie en ontspanning met onze geborduurde strandlakens.

Bedank jouw medewerkers & relaties op een bijzondere manier tijdens de zomer

Bestel jouw gepersonaliseerde (zakelijke) zomercadeau

Stel zelf uw zomerpakket samen en verras deze zomer uw medewerkers & relaties met een gepersonaliseerd cadeau. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten wat gepersonaliseerd kan worden met een logo, tekst of naam.  De zomer van 2022 is een mooi moment om uw  medewerkers en klanten in het zonnetje zetten. 

Originele zomergeschenken

Wat dacht u van gepersonaliseerde handdoeken met een naam of logo? Of kiest u voor sportieve bidons met een logo bedrukt. Of het nu gaat om 2.000 handdoeken met een geborduurd logo of 100 paraplu’s met een bedrukking, wij gaan er graag mee aan de slag! Alle bedrukte items verpakken? Geen probleem! Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden voor een onvergetelijk zomerpakket in 2022. Het enige wat u hoeft te doen is het vertellen van uw wensen en het doorgeven van de juiste bestanden, vervolgens gaan wij uw wensen tot werkelijkheid maken tot de mooiste zomergeschenken. 

Mooie herinneringen vereeuwigen op een kaart

In overleg met u kunnen wij een kaart personaliseren met afbeeldingen en tekst om het zomerpakket van 2022 compleet te maken en uw medewerkers een fijne zomervakantie te wensen. In samenwerking met leveranciers kunnen wij het zomerpakket compleet maken met een zomers (0.0%) biertje of frisdrank. Wilt u de gepersonaliseerde zomerkaart zelf nog schrijven of direct geprint hebben? Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. 

Voor ieder budget een passend geschenk

Vraag direct een offerte aan

Voor ieder budget bieden wij leuke zomerpakketten. Of het nou gaat om een kleinigheidje om uw klanten te bedanken of voor een groter cadeau voor uw medewerkers om hen een fijne zomer te wensen. De zomervakantie is een mooi moment om uw medewerkers en relaties in het zonnetje te zetten. Wij denken graag met u mee voor een origineel cadeautje voor uw doelgroep. Alles is te personaliseren met een eigen bedrukking.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J