fbpx
Meteen naar de inhoud

WK 2022

Verras jouw medewerkers met een geschenk voor het WK 2022!

WK 2022 bedrukte kleding of accessoires

Veel bedrijven laten tijdens een populaire sportwedstrijd, zoals een WK of EK kleding of accessoires personaliseren. Dit wordt gedaan voor collega’s om bijvoorbeeld samen naar de (voetbal) wedstrijd te kijken of als geschenk voor klanten en relaties. Bij RET B.V. kan jij jouw geschenken voor het WK in de herfst van 2022 laten personaliseren. Profiteer van onze leuke acties of vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Wat dacht u van een bedrukte oranje sleutelhanger met 2 flesjes Bockbier? Nu voor €5,- excl. Btw. per pakketje.

Shirts en sweaters laten bedrukken voor het WK

Laat snel, voordelig & professioneel oranje t-shirts of sweaters bedrukken bij RET B.V. Speciaal voor het WK hebben wij oranje sweaters geselecteerd, welke geschikt zijn voor de herfstachtige temperaturen in november 2022. Je bestelt bij ons een customize bedrukte oranje sweaters voor €14,95 excl. btw maar inclusief bedrukking aan de voorzijde (naar keuze!) Neem contact met ons op om direct te bestellen of meer informatie. 

Verras jouw medewerkers & relaties met een ludiek WK geschenk

Bestel jouw gepersonaliseerde (zakelijke) WK items

Stel zelf uw WK 2022 items samen en verras deze herfst jouw medewerkers of relaties met een ludiek geschenk. Je kan kiezen uit ons uitgebreide assortiment met relatiegeschenken, t-shirts, sweaters en accessoires. Het is ook mogelijk om zelf kleding of items aan te leveren welke wij voor jou kunnen bedrukken met een logo, afbeelding of tekst naar keuze.  

Oranje shirts WK 2022

Wat dacht je van gepersonaliseerde oranje shirts of sweaters die je kan dragen tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal? In eigen productie zorgen wij ervoor dat jouw oranje shirts worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding naar keuze. We maken altijd eerst een proefdruk en prijsvoorstel, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Of het nu gaat om 1 t-shirt of honderden stuks. Samen met jou bespreken we alle mogelijkheden voor een onvergetelijk WK in 2022. Het enige wat jij hoeft te doen is het vertellen van de wensen en het doorgeven van de juiste bestanden, vervolgens gaan wij jouw wensen tot werkelijkheid brengen.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J