fbpx
Meteen naar de inhoud

Kerstgeschenken

Waar ga jij jouw klanten of collega's mee verrassen als kerstpakket in 2021?

Kerstgeschenken bedrukt met uw logo of tekst

Indruk maken op uw (potentiële) klanten of collega’s met een persoonlijk geschenk voor de feestdagen? Kies voor originele kerstgeschenken bij RET B.V. in Hillegom en ga voor een originele invulling van uw kerstpakketten dit jaar. Wij beschikken over een ruim assortiment cadeaus wat bedrukt kan worden met uw logo, een afbeelding of tekst. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte handdoeken, tassen, bidons, kalenders, paraplu’s of mutsen in het kerstpakket van dit jaar.

Gepersonaliseerd kerstgeschenk

Bedank jouw medewerkers & relaties op een bijzondere manier tijdens de feestdagen

Bestel jouw gepersonaliseerde (zakelijke) kerstcadeau

Stel zelf jouw kerstpakket samen en verras deze kerst jouw medewerkers & relaties met een gepersonaliseerd kerstcadeau. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten wat naar uw wens bedrukt kan worden. Zeker na weer een roerig 2021 met veel thuiswerken, wilt u uw klanten tijdens de feestdagen in het zonnetje zetten. 

Originele kerstgeschenken

Wat dacht u van bedrukte of geborduurde handdoeken met uw logo? Of kies voor sportieve bidons met een logo bedrukt. Of het nu gaat om 2.000 handdoeken die geborduurd moeten worden of 100 paraplu’s die bedrukt moeten worden, wij gaan er graag mee aan de slag! Alle bedrukte items verpakken? Geen probleem! Dat kunnen wij voor u regelen in bijvoorbeeld een bedrukte tas. Het enige wat u hoeft te doen is het vertellen van uw wensen en het doorgeven van de juiste bestanden, vervolgens gaan wij uw wensen tot werkelijkheid maken tot de mooiste kerstgeschenken. 

Mooie herinneringen vereeuwigen op een kerstkaart

In overleg met u kunnen wij uw kerstkaart personaliseren met afbeeldingen en tekst om het kerstpakket van 2021 compleet te maken. Alles is mogelijk met betrekking tot een gepersonaliseerde kerstkaart. Wilt u de kaart zelf nog schrijven of direct geprint hebben? Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. 

 

Voor ieder budget een passend geschenk

Vraag direct een offerte aan

Voor ieder budget bieden wij leuke kerstgeschenken. Of het nou gaat om een kleinigheidje om uw klanten te bedanken of voor een groter cadeau voor uw personeel om ze te bedanken voor afgelopen jaar. Kerst is een mooi moment om uw personeel en relaties in het zonnetje te zetten. Wij denken graag met u mee voor een origineel cadeautje voor uw doelgroep.  Alles is te personaliseren met een eigen bedrukking.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J