fbpx
Meteen naar de inhoud

Kerstgeschenken

Wat zit er in uw kerstpakket voor 2022?

Kerstgeschenken bedrukt met uw logo of tekst

Tijdens kerst 2022 indruk maken op uw (potentiële) klanten of collega’s met een persoonlijk geschenk voor de feestdagen? Kies voor originele kerstgeschenken bij RET B.V. in Hillegom. Wij beschikken over een ruim assortiment (kerst)cadeaus wat bedrukt kan worden met uw logo, een afbeelding of tekst. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde handdoeken, tassen, bidons, kalenders, paraplu’s of mutsen in het kerstpakket van 2022.

Gepersonaliseerd kerstgeschenk - Kerstcadeau met bedrukking

Zomerse kerstgeschenken

Zet deze kerst uw medewerkers in het zonnetje met een gepersonaliseerde zwembroek met logo. Deze zwembroeken kunnen wij in grote oplages bedrukken of borduren met uw eigen logo of tekst. 

Bent u op zoek naar inspiratie voor een origineel kerstcadeau voor 2022? Wij helpen u graag met de leukste kerstpakketten. Kies bijvoorbeeld voor een zomers pakket waar uw personeel ook echt wat aan heeft of bekijk ons portfolio voor meer ideeën. 

Bedank jouw medewerkers & relaties op een bijzondere manier tijdens de feestdagen

Bestel jouw gepersonaliseerde (zakelijke) kerstcadeau

Stel zelf uw kerstpakket samen en verras deze kerst uw medewerkers & relaties met een gepersonaliseerd kerstcadeau. U kunt kiezen uit een groot assortiment producten wat gepersonaliseerd kan worden met een logo, tekst of naam.  De kerst van 2022 is een mooi moment om uw  medewerkers en klanten in het zonnetje zetten. 

Originele kerstgeschenken

Wat dacht u van gepersonaliseerde handdoeken met een naam of logo? Of kiest u voor sportieve bidons met een logo bedrukt. Of het nu gaat om 2.000 handdoeken met een geborduurd logo of 100 paraplu’s met een bedrukking, wij gaan er graag mee aan de slag! Alle bedrukte items verpakken? Geen probleem! Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden voor een onvergetelijk kerstcadeau in 2022. Het enige wat u hoeft te doen is het vertellen van uw wensen en het doorgeven van de juiste bestanden, vervolgens gaan wij uw wensen tot werkelijkheid maken tot de mooiste kerstgeschenken. 

Mooie herinneringen vereeuwigen op een kerstkaart

In overleg met u kunnen wij uw kerstkaart personaliseren met afbeeldingen en tekst om het kerstpakket van 2022 compleet te maken. Alles is mogelijk met betrekking tot een gepersonaliseerde kerstkaart. Wilt u de kaart zelf nog schrijven of direct geprint hebben? Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. 

Voor ieder budget een passend geschenk

Vraag direct een offerte aan

Voor ieder budget bieden wij leuke kerstgeschenken. Of het nou gaat om een kleinigheidje om uw klanten te bedanken of een groter cadeau voor uw personeel om ze te bedanken voor afgelopen jaar. Kerst is een mooi moment om uw personeel en relaties in het zonnetje te zetten. Wij denken graag met u mee voor een origineel cadeautje voor uw doelgroep.  Alles is te personaliseren met een eigen bedrukking.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J