fbpx
Ga naar de inhoud

EK 2024

Verras jouw medewerkers met een geschenk voor het EK 2024!

EK 2024 bedrukte kleding of accessoires

Ben je klaar om het Nederlands elftal te ondersteunen tijdens het EK voetbal van 2024? Laat je steun zien met gepersonaliseerde oranje shirts! Bij RET B.V. bieden we hoogwaardige bedrukkingsservices voor jouw eigen shirts. Onze oranje shirts kunnen worden bedrukt met namen, nummers, logo’s of zelfs gepersonaliseerde teksten. Of je nu samen bent met een voetbalteam, een bedrijf of een groep vrienden, wij zorgen ervoor dat je shirts op tijd klaar zijn voor het grote toernooi. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. 

Verras jouw medewerkers & relaties met een ludiek WK geschenk

Bestel jouw gepersonaliseerde (zakelijke) EK items

Stel zelf uw EK 2024 items samen en verras deze herfst jouw medewerkers of relaties met een ludiek geschenk. Je kan kiezen uit ons uitgebreide assortiment met relatiegeschenken, t-shirts, sweaters en accessoires. Het is ook mogelijk om zelf kleding of items aan te leveren welke wij voor jou kunnen bedrukken met een logo, afbeelding of tekst naar keuze.  

Oranje shirts EK 2024

Wat dacht je van gepersonaliseerde oranje shirts of sweaters die je kan dragen tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal? In eigen productie zorgen wij ervoor dat jouw oranje shirts worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding naar keuze. We maken altijd eerst een proefdruk en prijsvoorstel, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Of het nu gaat om 1 t-shirt of honderden stuks. Samen met jou bespreken we alle mogelijkheden voor een onvergetelijk EK in 2024. Het enige wat jij hoeft te doen is het vertellen van de wensen en het doorgeven van de juiste bestanden, vervolgens gaan wij jouw wensen tot werkelijkheid brengen.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J