fbpx
Meteen naar de inhoud

Relatie geschenken

Waar ga jij jouw klanten of collega's mee verrassen?

Relatiegeschenken bedrukt met uw logo of tekst

Indruk maken op uw (potentiële) klanten of collega’s met een persoonlijk geschenk? Ga voor originele relatiegeschenken bij RET B.V. in Hillegom en maak een keuze uit een ruim assortiment relatiegeschenken wat bedrukt kan worden met uw logo, een afbeelding of tekst. Relatiegeschenken zijn leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. Of ga voor een persoonlijk geschenk wat past bij het seizoen.  Op deze pagina bekijkt u alvast de kerstgeschenken van 2021. 

Een greep uit onze relatiegeschenken & cadeaus

Alles kan bedrukt of geborduurd worden

Wat laat u bedrukken?

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment producten om cadeau te doen aan uw relaties of collega’s. Persoonlijke cadeaus waar de ontvanger wat aan heeft en wat aansluit bij het seizoen. Kies bijvoorbeeld voor handdoeken, bidons, petten, pennen, mutsen, jassen & tassen. In onze professionele drukkerij in Hillegom zorgen wij ervoor dat het geschenk wordt gepersonaliseerd met uw logo of tekst. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het laten bedrukken van een relatiegeschenk? Bekijk onze pagina over het bedrukken en borduren van textiel of neem vrijblijvend contact met ons op. 

De mogelijkheden

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn uniek, origineel en de ontvanger zal nog vaak aan u denken. Omdat u kiest voor een cadeau waar over nagedacht is en persoonlijk, zal de ontvanger zich speciaal voelen. De mogelijkheden voor bedrukte cadeaus zijn oneindig. Zo kunnen wij allerlei items bedrukken en verschillende soorten textiel borduren.  

Kies voor een origineel relatiegeschenk

Relatiegeschenken voor ieder seizoen

Voor ieder seizoen bieden wij een collectie relatiegeschenken aan. Denk bijvoorbeeld aan paraplu’s voor de herfst, mutsen voor de winter, tassen voor het voorjaar en handdoeken voor de zomer. De ene klant is de ander niet, en daarom denken wij graag met u mee. Kies bijvoorbeeld voor een sportief relatiegeschenk zoals een bidon of sportshirt met logo of naam.  Een logo of naam op het cadeau bedrukken geeft écht iets extra’s. Het biedt een persoonlijke en professionele uitstraling, en de ontvanger zal het cadeau niet snel vergeten. Of u nou kiest  voor kalenders, mokken, paraplu’s, tassen, kleding, flessen, pennen of sportaccessoires, het kan allemaal geborduurd of bedrukt worden.  Wij maken altijd eerst een proefdruk, zodat u een idee krijgt hoe het bedrukte product er uit komt te zien. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Ontdek alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J