fbpx
Meteen naar de inhoud

Relatiegeschenken voor de herfst

Bent op zoek naar een passend relatiegeschenk voor de herfst? Wat dacht u van een bedrukte paraplu of een regenjas voor uw personeel? RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Lees verder over de mogelijkheden. 

Paraplu bedrukken voor Imgro - Bedrukte paraplu Hillegom en Haarlem

Verras uw relaties, klanten, personeel, vrijwilligers of studenten met een seizoensgebonden geschenk. Voor elk seizoen hebben wij passende (werkkleding) en promotionele artikelen uitgezocht.  Speciaal voor de herfst hebben wij een aantal herfstachtige producten uitgezocht. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte paraplu’s, regenkleding & mutsen (bekijk hier alvast het grote assortiment regenkleding). Ieder product kan bedrukt worden met een eigen logo of tekst. Zo ontstaat er een verrassend relatiegeschenk, wat de ontvanger niet snel zal vergeten.  

Waarom een seizoensgebonden product?

Een seizoensgebonden product kan de ontvanger vaak direct gebruiken. Het is tastbaar, en hij of zij zal het niet snel vergeten. Kies er bijvoorbeeld voor om op een regenachtige dag bedrukte paraplu’s uit te delen bij uw (potentiële) klanten. De ontvanger zal er direct blij mee zijn, want hij of zij kan de bedrukte paraplu dezelfde dag nog gebruiken. Of wat dacht u van een warme muts voor het personeel op de eerste frisse herfst dag van het jaar. RET B.V. biedt een totaalpakket aan praktische marketingoplossingen. Wij  zijn specialist op het gebied van bedrukken en borduren van kleding en promotionele artikelen. Dit doen wij in eigen productie, waar wij de mogelijkheden hebben voor verschillen druktechnieken. U kunt hier alvast het assortiment van paraplu’s bekijken die wij kunnen leveren en bedrukken. 

Wat kost het bedrukken van promotionele herfst artikelen?

Voor het bedrukken en borduren van regenachtige producten hebben wij vaste staffelprijzen. De prijs is afhankelijk van de product, soort bedrukking en de hoeveelheid. Hierdoor maken wij altijd een op maat gemaakte offerte. Vul ons contactformulier in of bel naar 0252-700264, voor meer informatie. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J