fbpx
Ga naar de inhoud

Paraplu bedrukken

Bedrukte-Paraplu - paraplu bedrukken met naam bedrijf - paraplu als relatiegeschenk - Relatiegeschenken

Paraplu met een eigen logo laten bedrukken

Passend relatiegeschenk voor de herfst: paraplu met logo

Verras uw relaties, klanten, personeel, vrijwilligers of studenten met een seizoensgebonden geschenk, zoals een bedrukte paraplu. Kies uit ons assortiment paraplu’s, en wij zorgen ervoor dat uw logo of tekst er op bedrukt wordt. Dankzij onze professionele apparatuur blijft de bedrukking ondanks de weersinvloeden (zoals regen en sneeuw) goed zitten. 

Een paraplu laten bedrukken

Een seizoensgebonden product kan de ontvanger vaak direct gebruiken. Het is tastbaar, en hij of zij zal het niet snel vergeten. Bij RET B.V. kunt u ervoor kiezen om een paraplu te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Een groot deel van het jaar regent het in Nederland, uw ontvanger zal daarom nog vaak aan u denken en u dankbaar zijn.  Kies er  bijvoorbeeld voor om op een regenachtige dag bedrukte paraplu’s uit te delen bij uw (potentiële) klanten. De ontvanger zal er direct blij mee zijn, want hij of zij kan de bedrukte paraplu dezelfde dag nog gebruiken.

Paraplu's bedrukken in eigen productie

In onze professionele productie bedrukken wij de paraplu(‘s). Met professionele machines zorgen wij ervoor dat uw logo of tekst goed wordt bedrukt op het materiaal. Daardoor blijft de bedrukking ondanks de vele regen, lang mooi. In onze webshop kunt u alvast het assortiment van paraplu’s bekijken die wij kunnen leveren en bedrukken.

Wat kost het laten bedrukken van een paraplu?

De kosten voor het laten bedrukken van een paraplu met eigen logo is afhankelijk van verschillende factoren. Als eerste ligt het natuurlijk aan de keuze voor paraplu. Zo kunt u kiezen voor een goedkopere paraplu of een wat duurdere stormparaplu. Daarnaast zijn de kosten voor een bedrukking afhankelijk van het soort logo, afmeting en hoeveelheid tekst. Als laatste zijn de kosten voor een paraplu bedrukken afhankelijk van het aantal. Bij grotere aantallen is de prijs per bedrukte paraplu lager. Wij maken voor u altijd een op maat gemaakte offerte. Vraag direct een offerte aan via onderstaande button of  bel naar 0252-700264, voor meer informatie.

Paraplu bedrukken - Paraplu met logo

Voor ieder budget een bedrukte paraplu

Vraag direct een offerte aan

Voor ieder budget bieden wij een bedrukte paraplu. Of het nou gaat om een simpele en goedkope paraplu of een stevige (windbeschermende) paraplu. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk en het laten bedrukken van een paraplu voor een evenement, cadeau of reis. Wij denken graag met u mee voor een origineel cadeautje voor uw doelgroep. Alles is te personaliseren met een eigen bedrukking.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J