fbpx
Ga naar de inhoud

Over RET B.V.

Ons verhaal

In 2011 is het toenmalig RETdesign opgericht door Renze Topper. Als  klein reclamebureau, vanuit thuis werkend is RET gegroeid tot een full-service reclamebureau met een naamsverandering tot RET B.V., dat dienst doet in Hillegom, maar ook ver daarbuiten. Sinds 2018 is RET B.V. gevestigd aan de Satellietbaan 10K in Hillegom, waar wij beschikken over 1000 m2 met een showroom met (bedrijfs)kleding, relatiegeschenken en een productieruimte. 

Wij werken met een jong & enthousiast team, waarbij hard werken, snel schakelen en persoonlijk contact centraal staat. Klanten zijn welkom om (bedrijfs)kleding te komen voelen en passen.  De productieruimte bestaat uit alle faciliteiten voor het produceren van stickers, drukwerk en het bedrukken en borduren van textiel. 

RET B.V. is gegroeid tot een 360 graden totaal oplossing voor onze klanten. Binnen het team hebben wij een mix van kennis en expertise, daardoor kunnen wij elkaar versterken en iedere klant voorzien van een passende oplossing. Regelmatig hebben wij plaats voor een nieuwe stagiaire. Lijkt het je leuk om meer te leren van alle facetten binnen een allround reclamebureau? Bekijk dan snel onze actuele vacatures

Maak kennis met het team van RET B.V.

Daan

Bedrijfsleider

Anouk

Management & sales

Sandra

Administratie & productie

Margriet

Administratie & productie

Britt

Allround medewerker

Marnix

Allround medewerker

Tom

Allround medewerker

Anneke

Allround medewerker

Wendy

Allround medewerker

Lotte

Commercieel binnendienst

Waar zitten wij?

RET B.V. is gevestigd aan de Satellietbaan 10K in Hillegom en iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.00. Je bent van harte welkom om binnen te lopen, ons assortiment te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. 

Buitenreclame RET B.V. - Vlaggen met logo - RET Hillegom

Jong & enthousiast team

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen waarbij hard werken, persoonlijk contact en snel schakelen centraal staat.

Groot lokaal netwerk

Met ons grote lokale en regionale netwerk weten wij altijd de juiste partijen aan elkaar te verbinden.

Showroom

In onze fysieke showroom kan je een groot aanbod (bedrijfs)kleding zien en passen.

De beste zijn in wat we doen..

Onze visie is dat reclame toegevoegde waarde moet leveren. Daarom denken wij altijd met onze klanten mee. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zich kan onderscheiden, zolang je passie hebt voor hetgeen wat je doet. 

Dankzij onze eigen productiemachines, kennis van de nieuwste technieken en online betrokkenheid kunnen wij altijd snel schakelen en hebben wij altijd een oplossing. 

Drukwerk - flyers - visitekaartjes - enveloppen - briefpapier bestellen bij ret bv in hillegom - goedkoop en snel drukwerk

Werken bij RET B.V?

Lijkt werken bij RET B.V. jou op het lijf geschreven? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Alle openstaande vacatures zijn te bekijken op onze vacaturepagina. Daarnaast heeft ons vaste team ieder jaar ruimte voor leergierige stagiair(e)s. Volg je een MBO opleiding in de richting van Marketing, DTP of Grafisch Vormgever? Dan kan je een open sollicitatie sturen naar [email protected] o.v.v. stageplek. 

Volg je ons al op social media? Hier geven we regelmatig een kijkje achter de schermen & delen we projecten.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J