fbpx
Meteen naar de inhoud

Over RET B.V.

Ons verhaal

In 2011 is het toenmalig RETdesign opgericht door Renze Topper. Als  klein reclamebureau, vanuit thuis werkend is RET gegroeid tot een full-service reclamebureau met een naamsverandering tot RET B.V., dat dienst doet in Hillegom, maar ook ver daarbuiten. Sinds 2018 zijn wij gevestigd op de Satellietbaan 10K in Hillegom. 

Op onze locatie werken wij met een jong & enthousiast team en hebben wij ruimte om creatieve ideeën vorm te geven. Wij beschikken over een grote showroom met (bedrijfs)kleding en accessoires waar u de ruimte heeft om de kleding te passen. Ook hebben wij een machinepark voor het faciliteren van stickers en drukwerk en het bedrukken en borduren van textiel.  In onze loods beschikken wij over onze eigen zeefdrukstudio waar wij duizenden items kunnen zeefdrukken. 

Onze expertise is gegroeid tot een 360 graden totaal oplossing voor klanten. U kunt bij ons reclamebureau terecht voor advies, maar ook het ontwerp en productie van drukwerk, kleding, marketing en online media behoort tot onze hoofdmoot. 

Binnen het team hebben wij allemaal onze kennis en expertise, daardoor versterken wij elkaar en kunnen we iedere klant voorzien van een passende oplossing. Regelmatig wordt ons team versterkt met een enthousiaste stagiaire. Wil je ook hard werken en opgeleid worden binnen een allround reclamebureau? Dan kan je altijd binnen komen lopen. Of bekijk onze actuele vacatures

Maak kennis met ons team

Daan

Bedrijfsleider

Anouk

Management & sales

Sandra

Administratie & productie

Margriet

Administratie & productie

Matijn

Allround medewerker

Britt

Allround medewerker

Kate

Allround medewerker

Renze

Oprichter / Eigenaar

Waar zitten wij?

RET B.V. is gevestigd aan de Satellietbaan 10K in Hillegom en iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.00. U bent van harte welkom om binnen te lopen en ons assortiment te bekijken. Wilt u samen een ontwerp maken? Dat kan!  Loop langs of maak een afspraak, dan gaan we samen aan de slag. Ook kunt u hier live onze printers, borduurmachines en zeefdrukstudio aanschouwen. 

Enthousiast & klein team

Wij hebben een klein team en persoonlijk contact, snel schakelen en meedenken staat bij ons voorop.

Netwerk in de Bollenstreek

Veel klanten in de Bollenstreek (en daarbuiten) weten ons inmiddels te vinden. Met ons netwerk en betrokkenheid bij plaatselijke verenigingen weten we altijd de juiste partijen te verbinden.

Showroom

Wij beschikken over een uitgebreide showroom met bedrijfskleding voor verschillende sectoren, basic shirt & truien, werkschoenen en accessoires waar u kunt komen passen. Hebben we niet de juiste items? Dan kunnen we altijd nog iets bestellen.

De beste zijn in wat we doen..

Onze visie is dat reclame toegevoegde waarde moet leveren. Daarom denken wij altijd met onze klanten mee. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zich kan onderscheiden, zolang je passie hebt voor hetgeen wat je doet. 

Dankzij onze eigen productiemachines, kennis van de nieuwste technieken en online betrokkenheid kunnen wij altijd snel schakelen en hebben wij altijd een oplossing. 

Drukwerk - flyers - visitekaartjes - enveloppen - briefpapier bestellen bij ret bv in hillegom - goedkoop en snel drukwerk
Daan - Team RET B.V.

Werken bij RET B.V?

Lijkt werken bij RET B.V. jou op het lijf geschreven? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Alle openstaande vacatures kan je hier bekijken. Ons vaste team heeft ieder jaar ruimte voor een leergierige stagiaire. Volg je een MBO opleiding in de richting van Marketing, DTP of Grafisch Vormgever? Dan kan je een open sollicitatie sturen naar [email protected] o.v.v. stageplek. 

Volg je ons al op social media? Hier geven we regelmatig een kijkje achter de schermen & delen we projecten.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J