fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding zeefdrukken

Wat wilt u op uw kleding gezeefdrukt hebben?

Van duizenden items tot enkele stuks laten zeefdrukken

Een logo of naam op kleding zeefdrukken? Bij RET B.V. in Hillegom kan dat. Kleding zeefdrukken biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen zeefdrukkerij in Hillegom. Hier beschikken wij over een geavanceerde zeefdrukmachine met de nieuwste technieken. Wij zeefdrukken logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals t-shirts en tasjes. Een logo zeefdrukken op kleding? Dat kan! Wij zeefdrukken alles in eigen huis. U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of u kunt bij ons kleding of textiel komen uitkiezen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei soorten kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. 

Alles is mogelijk op textiel

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Het zeefdrukken van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om zeefdrukken van duizenden t-shirts voor een school, tasjes voor een evenement of zeefdrukken van uw bedrijfskleding.  Wij draaien onze hand er niet voor om.  Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Of wilt u meer weten over kleding bedrukken? Kom gerust langs, dan kunnen wij u alles vertellen en laten zien. 

De mogelijkheden

Zeefdrukken van (bedrijfs)kleding is ontzettend populair en geeft een strakke en professionele uitstraling. Wij zeefdrukken de kleding in onze drukkerij in Hillegom waar wij de beschikking hebben over een professionele zeefdrukkerij.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor het zeefdrukken van kleding: 

Voordelen

Door onze eigen zeefdrukmachine in huis, kunnen wij snel schakelen en uw kleding zeefdrukken met de allerbeste kwaliteit. Bij spoedaanvragen kunnen wij op korte termijn uw kleding zeefdrukken. Dit en meer zijn onze voordelen:  

Een greep uit onze recente zeefdruk opdrachten

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Zeefdrukken goedkoper bij grote aantallen

Zeefdruk is de beste methode voor het bedrukken van grote oplages textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van veel shirts, tuien en tasjes. Bij kleine hoeveelheden is transferdrukken voordeliger.

Waarom is zeefdrukken goedkoper bij grote aantallen?  Voordat we aan de slag gaan met het zeefdrukken van kleding, moet er een zeef voorbereid worden. Hier gaat best wat tijd in zitten, omdat dit met de hand wordt gedaan. Maar als de zeef eenmaal goed is, en de zeefdrukmachine kan gaan draaien. Dan is het heel efficient en kostenbesparend voor grote aantallen.

Heb je een kleine hoeveelheid kleding of bijvoorbeeld een logo met veel kleuren? Dan is transferdrukken een betere keuze. Een transfer wordt met hitte op een shirt geperst en zorgt weer voor een mooi en glad resultaat. Kleine details kunnen bij zeefdrukken namelijk dichtlopen.

Een andere technische beperking van het zeefdrukken is het drukken op grove textielsoorten, zoals badstof, fleece of wol en niet egale stoffen zoals ribkatoen. Op dit soort stoffen is transferdruk of borduren mooier.

Grote oplage textiel laten bedrukken?

Hoe werkt het zeefdrukken van kleding?

De zeefdruktechniek is eigenlijk niks anders dan het doordrukken van inkt op het materiaal met behulp van een zeef. Op de zeef wordt een sjabloon aangebracht, waarin kleine gaatjes zijn gestanst, waar de inkt doorheen kan. Uw logo of afbeelding wordt dus niet op het shirt gedrukt maar erin. Elke kleur heeft zijn eigen zeef. Een groot voordeel hiervan is dat er kleurrijk en zeer dekkend kan worden gedrukt en de achtergrond geen effect heeft op de kleur. Ook zijn het bedrukken van grote oppervlaktes geen probleem, een afbeelding van 20×20 kan eenvoudig met zeefdrukken op textiel worden geplaatst. Neem gerust contact met ons op, om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het zeefdrukken van uw kleding.

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J