fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding borduren

Welke kleding laat u borduren?

Uw logo borduren op alle soorten textiel van enkele tot duizenden stuks

Borduren biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. In onze borduurstudio in Hillegom maken wij gebruik van geavanceerde borduurmachines, voorzien van de nieuwste technieken. Voor het  borduren van logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals handdoeken, tassen en petten kunt u terecht bij RET B.V.  U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of een keuze maken uit ons assortiment bedrijfskleding & promotionele kleding. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL en is te bekijken in onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl

Ontdek de mogelijkheden voor textiel

Wat laat u borduren?

Het borduren van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, een geborduurde naam op een handdoek of het verzorgen van een van een logo op bedrijfskleding: wij draaien onze hand er niet voor om. Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Het verschil tussen bedrukken en borduren leggen wij op deze pagina uit. 

Voordelen van kleding borduren

Kies voor een professionele uitstraling op de werkvloer

Borduren van bedrijfskleding

Een logo of naam op textiel borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt een chiquere en professionele uitstraling voor uw bedrijfskleding, en daarnaast is het duurzaam.  Kiest u voor werkbroeken, jassen, mutsen, polo’s of truien?  Voor het borduren van bedrijfskleding maken wij anno 2022 gebruik van computergestuurde borduurmachines. De afwerking van geborduurde kleding wordt gedaan door onze ervaren medewerkers, zo kunnen wij de beste prijs en kwaliteit garanderen. 

Een greep uit onze recent geborduurde kleding:

Grote oplage kleding laten borduren?

Hoe werkt het borduren van kleding?

  • Bij kleding borduren beginnen we met het inscannen van het gewenste logo of tekst in ons borduurprogramma. Het logo wordt ingetekend met de juiste steken en de borduurmachine wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen.  
  • Zodra de borduurmachine goed is ingesteld gaan wij een proefborduursel maken op een stuk stof. Zo weten we hoe de borduring er uit komt te zien. Het proefborduursel wordt vervolgens naar de klant gestuurd ter akkoord.  
  • Bij akkoord van de klant op het het proefborduursel, gaat het definitieve borduurproces beginnen.
  • Ondanks dat het borduren volledig via de computer gebeurd, komt er nog veel handwerk bij kijken. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat ieder kledingstuk op de juiste plek ligt van de machine en verzorgen de afwerking. 
  • Dankzij de combinatie – van computer- en mensenwerk – kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit voor de geborduurde kleding garanderen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J