fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding borduren

Welke kleding laat u borduren?

Van duizenden items tot enkele stuks textiel laten borduren

Een logo of naam op kleding borduren? Dat kan in de borduurstudio van RET B.V. Kleding borduren biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. In onze productieruimte in Hillegom maken wij gebruik van geavanceerde borduurmachines, voorzien van de nieuwste technieken. Wij borduren logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals handdoeken en petten.  U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of een keuze maken uit ons assortiment bedrijfskleding & promotionele kleding. In ons aanbod vindt u verschillende soorten kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. Het assortiment bedrijfskleding is te bekijken in onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl

Alles is mogelijk op textiel

Wat laat u borduren?

Het borduren van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, een naam op een handdoek of het verzorgen van een borduring van een logo op bedrijfskleding: wij draaien onze hand er niet voor om.  Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Het verschil tussen bedrukken en borduren leggen wij op deze pagina uit. 

De mogelijkheden

Voordelen

Kleding borduren Hillegom

Kies voor een professionele uitstraling op de werkvloer

Borduren van bedrijfskleding

Een logo of naam op textiel borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt een chiquere en professionele uitstraling, en daarnaast is het duurzaam.  Kiest u voor werkbroeken, jassen, mutsen, polo’s of truien? Deze producten kunnen allemaal geborduurd worden. Voor het borduren van promotionele- en bedrijfskleding maken wij anno 2022 gebruik van computergestuurde borduurmachines. De afwerking van geborduurde kleding wordt gedaan door onze ervaren medewerkers, zo kunnen wij de beste prijs en kwaliteit garanderen. 

Een greep uit onze recent geborduurde kleding:

Grote oplage textiel laten borduren?

Hoe werkt het borduren van kleding?

  • Bij kleding borduren beginnen we met het inscannen van het gewenste logo of tekst in ons borduurprogramma. Het logo wordt ingetekend met de juiste steken en de borduurmachine wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen.  
  • Zodra de borduurmachine goed is ingesteld gaan wij een proefborduursel maken op een stuk stof. Zo weten we hoe de borduring er uit komt te zien. Het proefborduursel wordt vervolgens naar de klant gestuurd ter akkoord.  
  • Bij akkoord op het het proefborduursel, gaat het definitieve borduurproces beginnen.
  • Ondanks dat het borduren volledig via de computer gebeurd, komt er nog veel handwerk bij kijken. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat ieder kledingstuk op de juiste plek ligt van de machine, houden de machines en verzorgen de afwerking. 
  • Dankzij de combinatie – van computer- en mensenwerk – kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit voor de geborduurde kleding garanderen. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat u afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

Werkschoenen

Bent u op zoek naar PBM's zoals werkschoenen of bedrijfskleding voor uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Direct een offerte aanvragen voor kleding borduren?

Wij horen graag van je!

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J