Kleding borduren

Wat wilt u op uw kleding geborduurd hebben?

Van duizenden items tot enkele stuks laten borduren

Een logo of naam op kleding borduren? Bij RET B.V. in Hillegom kan dat. Kleding borduren biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. Wij maken hierbij gebruik van bijzonder geavanceerde apparatuur met de nieuwste technieken. Wij borduren logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals handdoeken.Een logo bedrukken op kleding? Dat kan! Wij bedrukken alles in eigen huis. U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of u kunt bij ons kleding of textiel komen uitkiezen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei soorten kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. Kleding borduren is mogelijk in verschillende vormen en prijsklassen.

Alles is mogelijk op textiel

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Het borduren van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten of handdoeken, het borduren van werkkleding of borduren van jassen.  Wij draaien onze hand er niet voor om.  Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Of wilt u meer weten over borduren? Kom gerust langs, dan kunnen wij u alles vertellen en laten zien. 

De mogelijkheden

Geborduurde (bedrijfs)kleding is ontzettend populair en geeft een nette en professionele uitstraling. Wij borduren de kleding in onze drukkerij in Hillegom waar wij de beschikking hebben over professionele borduurmachines.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor het borduren van kleding: 

Voordelen

Door onze eigen borduurmachines in huis, kunnen wij snel schakelen en uw kleding borduren met de allerbeste kwaliteit. Bij spoedaanvragen kunnen wij op korte termijn uw kleding borduren. Dit en meer zijn onze voordelen:  

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Borduren van bedrijfskleding

Een logo of naam op textiel borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt een wat chiquere uitstraling, en maakt het kledingstuk of cadeau uniek.  Een logo of naam laten borduren op promotiekleding en werkkleding gebeurt anno 2020 bij RET B.V. met behulp van door computers gestuurde borduurmachines. En dan maakt het niet heel veel uit of het dan gaat om een T-shirt, poloshirt, blouse of broek. Ook werkkleding als jassen en broeken kunnen op deze manier uitstekend van een bedrijfsnaam of embleem worden voorzien. Het geeft een stuk herkenbaarheid voor elke organisatie of bedrijf. Borduren kan overigens ook op petten, zoals ook badges prima geschikt zijn om te borduren.  

Een greep uit onze recent geborduurde kleding

Grote oplage textiel laten borduren?

Hoe werkt het borduren van kleding?

Het borduren van kleding, geeft een chique uitstraling en wij doen dit uitsluitend tegen de allerbeste kwaliteit. Wij leggen je graag uit, hoe het borduren van kleding in zijn werk gaat binnen ons bedrijf. Allereerst wordt de afbeelding of het logo die geborduurd moet worden ingescand in een borduurprogramma. Vervolgens wordt deze ingetekend met de juiste steken. De borduurmachine wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen.  Vervolgens maken wij op een stuk stof een proefborduursel. Gaat u als klant vervolgens akkoord met het proefborduursel – of is er een wijziging doorgegeven – dan gaat het borduurproces beginnen. Ondanks dat het borduren volledig via de computer gebeurd, komt er nog veel handwerk bij kijken. Wij zorgen ervoor dat ieder kledingstuk of ander textiel op de juiste plek ligt van de machine. We houden de machines in de gaten en doen een eventuele afwerking nadat het kledingstuk vanaf de machine komt. Met de combinatie – van computer- en mensenwerk – kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit garanderen. 

Wij leveren de geborduurde kleding in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen. Gaat het om duizenden items met een groot logo? Dan kan onze machine dat helaas niet bijbenen binnen 7 werkdagen, wij laten dit dan altijd vooraf aan u weten.  

Neem gerust contact met ons op, om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het borduren van uw kleding. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Direct een offerte aanvragen voor kleding borduren?

Wij horen graag van je!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Professioneel kleding borduren

In onze eigen borduurstudio in Hillegom borduren wij werkkleding, handdoeken, promotionele artikelen en accessoires. Hier kunnen wij duizenden stuks textiel borduren. Hoe het borduren van kleding in zijn werk gaat, lichten wij toe op deze pagina. 

Je logo of naam op kleding borduren? Bij RET B.V. in Hillegom kan dat. Kleding borduren biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. Wij maken hierbij gebruik van bijzonder geavanceerde apparatuur met de nieuwste technieken. Wij borduren logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals handdoeken.

Hoe werkt het borduren van bedrijfskleding?

Een logo of naam op textiel borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt een wat chiquere uitstraling, en maakt het kledingstuk of cadeau uniek.  Een logo of naam laten borduren op promotiekleding en werkkleding gebeurt anno 2020 bij RET B.V. met behulp van door computers gestuurde borduurmachines. En dan maakt het niet heel veel uit of het dan gaat om een T-shirt, poloshirt, blouse of broek. Ook werkkleding als jassen en broeken kunnen op deze manier uitstekend van een bedrijfsnaam of embleem worden voorzien. Het geeft een stuk herkenbaarheid voor elke organisatie of bedrijf. Borduren kan overigens ook op petten, zoals ook badges prima geschikt zijn om te borduren. In onderstaande video is te zien, hoe het borduren in zijn werk gaat. 

De werkwijze

 Eerst wordt de afbeelding of het logo die geborduurd moet worden ingescand in een borduurprogramma. Vervolgens wordt deze ingetekend met de juiste steken en doorgestuurd. De be borduurmachine wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen.  Vervolgens maken wij op een stuk stof een proefborduursel. Gaat de klant vervolgens akkoord met het proefborduursel – of is er een wijziging doorgegeven – dan gaat het borduurproces beginnen. Ondanks dat het borduren volledig via de computer gebeurd, komt er nog veel handwerk bij kijken. Wij zorgen ervoor dat ieder kledingstuk of ander textiel op de juiste plek ligt van de machine. We houden de machines in de gaten en doen een eventuele afwerking nadat het kledingstuk vanaf de machine komt. Met de combinatie – van computer- en mensenwerk – kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit garanderen. 

Waarom bij ons kleding borduren?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw borduring spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Hoe lang duurt het voordat geborduurde kleding klaar is? ​

U wilt uw bedrijfskleding laten borduren, een goede keuze! Maar hoe nu verder? Wanneer u nog nooit uw logo heeft geborduurd, zal er eerst een borduurkaart moeten worden aangemaakt. Deze maken wij niet zelf, omdat dit simpelweg te moeilijk is en te veel tijd kost. U levert ons daarom uw logo in een drukkersbestand, zoals een Ai, EPS of PDF, zodat wij hier een borduurkaart van kunnen aanvragen. Het duurt ongeveer één werkdag voordat wij de borduurkaart ontvangen. Hierna zorgen wij altijd dat er een ‘proef-borduring’ wordt gemaakt op een soortgelijk textiel als uw bedrijfskleding. Van deze ‘proef-borduring’ maken wij altijd nog een foto om u te laten zien via de mail of deze naar wens is. Hierop ontvangen wij graag uw aanpassingen of een akkoord om de bedrijfskleding te gaan borduren.

 

U bent akkoord, en wij gaan aan de slag..

U wilt uw bedrijfskleding laten borduren, een goede keuze! Maar hoe nu verder? Wanneer u nog nooit uw logo heeft geborduurd, zal er eerst een borduurkaart moeten worden aangemaakt. Deze maken wij niet zelf, omdat dit simpelweg te moeilijk is en te veel tijd kost. U levert ons daarom uw logo in een drukkersbestand, zoals een Ai, EPS of PDF, zodat wij hier een borduurkaart van kunnen aanvragen. Het duurt ongeveer één werkdag voordat wij de borduurkaart ontvangen. Hierna zorgen wij altijd dat er een ‘proef-borduring’ wordt gemaakt op een soortgelijk textiel als uw bedrijfskleding. Van deze ‘proef-borduring’ maken wij altijd nog een foto om u te laten zien via de mail of deze naar wens is. Hierop ontvangen wij graag uw aanpassingen of een akkoord om de bedrijfskleding te gaan borduren.

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!