Kleding borduren

Welke kleding laat u borduren?

Van duizenden items tot enkele stuks textiel laten borduren

Een logo of naam op kleding borduren? Dat kan! Kleding borduren biedt  een mooi resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem, logo of (bedrijfs)naam. In onze productieruimte in Hillegom maken wij gebruik van geavanceerde (borduur)apparatuur met de nieuwste technieken. Wij borduren logo’s op bedrijfskleding maar ook op promotionele artikelen zoals handdoeken en peten.  U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of u kunt bij ons kleding of textiel komen uitkiezen. In ons ruime assortiment met allerlei soorten kleding kunt u de kleinste maatjes tot 5XL vinden. Het assortiment bedrijfskleding is te bekijken in onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl

Alles is mogelijk op textiel

Wat laat u borduren?

Het borduren van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, borduren van een naam op een handdoek of het verzorgen van een borduring van een logo op bedrijfskleding: wij draaien onze hand er niet voor om.  Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Het verschil tussen bedrukken en borduren leggen wij op deze pagina uit. 

De mogelijkheden

Voordelen

Kleding borduren Hillegom

Kies voor een professionele uitstraling op de werkvloer

Borduren van bedrijfskleding

Een logo of naam op textiel borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt een wat chiquere en professionele uitstraling, en daarnaast is het duurzaam.  Kiest u voor werkbroeken, jassen, mutsen, polo’s of truien? Het kan allemaal geborduurd of bedrukt worden. Wij maken altijd eerst een proefdruk, zodat u een idee krijgt hoe de geborduurde bedrijfskleding er uit komt te zien. Voor het borduren van promotionele- en bedrijfskleding maken wij anno 2021 gebruik van computergestuurde borduurmachines. 

Een greep uit onze recent geborduurde kleding

Grote oplage textiel laten borduren?

Hoe werkt het borduren van kleding?

Zodra wij aan de slag gaan met het borduren van uw kleding, beginnen we met het inscannen van het gewenste logo of tekst in ons borduurprogramma.  

Het logo wordt ingetekend met de juiste steken en de borduurmachine wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen.  

Als alles is ingesteld gaan wij een proefborduursel maken op een stuk stof. Zo weten we hoe de borduring er uit komt te zien. Deze laten we ook altijd controleren door de klant. 

Gaat u als klant akkoord met het proefborduursel – of is er een wijziging doorgegeven – dan gaat het borduurproces beginnen. 

Ondanks dat het borduren volledig via de computer gebeurd, komt er nog veel handwerk bij kijken. Wij zorgen ervoor dat ieder kledingstuk of ander textiel op de juiste plek ligt van de machine. We houden de machines in de gaten en doen een eventuele afwerking nadat het kledingstuk vanaf de machine komt. 

Met de combinatie – van computer- en mensenwerk – kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit garanderen. 

Neem gerust contact met ons op, om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het borduren van uw kleding. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Direct een offerte aanvragen voor kleding borduren?

Wij horen graag van je!

Kleding borduren Hillegom