fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Kleding bedrukken van één tot +1000 stuks

Een logo, afbeelding of tekst bedrukken op kleding? Dat kan! Als professionele (kleding) drukkerij in Hillegom bedrukken en borduren wij alle soorten textiel. U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of het bestellen van kleding bij RET B.V. In ons assortiment bieden wij allerlei soorten (bedrijfs)kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL.  

Wij kiezen voor textiel van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Alle soorten textiel kunnen bedrukt of geborduurd worden, dankzij onze professionele apparatuur. Kom gerust langs in de showroom om de kleding te zien en te passen.   

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Het bedrukken van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, bedrukken van jassen, zeefdrukken van t-shirts voor kinderen of zelfs bedrukken van mondkapjes, wij draaien onze hand er niet voor om. Voor iedere vraag, hebben wij een oplossing. Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies. Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding of wilt u meer weten over zeefdrukken? Kom gerust langs, dan kunnen wij u alles vertellen en laten zien. 

De mogelijkheden voor kleding bedrukken

Voordelen van kleding bedrukken bij RET B.V.

Welke kleding wilt u laten bedrukken?

Groot assortiment kleding

Wij werken al lange tijd samen met diverse kleding leveranciers  voor de levering van promotionele- en bedrijfskleding.

Als klant van RET B.V. heeft u de keuze uit honderden soorten kleding. Van bedrijfskleding tot aan sportkleding en bijpassende accessoires. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten en de merken kleding.  Zo is er voor ieder doel andere kleding nodig. Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken voor in de horeca of sportshirts laten bedrukken voor een sportteam? Dankzij onze ruime ervaring weten we voor welk doel bepaalde kleding geschikt is. Voor ieder doel en prijsklasse hebben wij een oplossing.

Kleding bedrukken - Bedrijfskleding bedrukken - Hillegom - Bollenstreek

Grote oplage kleding laten bedrukken?

De oplossing voor grote aantallen: zeefdrukken

Zeefdrukken is de beste methode voor het bedrukken van grote oplages textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van grote aantallen t-shirts, truien en tasjes.

Waarom is zeefdrukken goedkoper bij grote aantallen?  Zodra er eenmaal een zeef is opgemaakt met uw logo, dan wordt dit geïnstalleerd in de zeefdrukmachine. Vervolgens gaat de machine aan de slag, welke in korte tijd een grote hoeveelheid textiel kan bedrukken. Daarom is zeefdrukken vooral bij grote oplages efficiënt en kostenbesparend.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J