Kleding bedrukken

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Van duizenden items tot enkele stuks bedrukken

Een logo bedrukken op kleding? Dat kan! Wij bedrukken alles in eigen huis. U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of u kunt uit ons ruime assortiment kiezen. In het assortiment bieden wij allerlei soorten (bedrijfs)kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL.

Of het nou gaat om het bedrukken van bedrijfskleding, het bedrukken van promotiekleding of het bedrukken van sportkleding.  Kleding bedrukken is mogelijk in verschillende vormen en prijsklassen. 
 

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Het bedrukken van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, bedrukken van jassen, zeefdrukken van t-shirts voor kinderen of zelfs bedrukken van mondkapjes, wij draaien onze hand er niet voor om. Voor iedere vraag, hebben wij een oplossing. Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies. Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding? Of wilt u meer weten over zeefdrukken? Kom gerust langs, dan kunnen wij u alles vertellen en laten zien. 

De mogelijkheden

Bedrukte kleding blijft ontzettend populair en is bij menig evenement, bedrijf of vereniging een vereiste. Wij zorgen voor bedrukte kleding van topkwaliteit op onze productielocatie in Hillegom. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van kleding: 

Voordelen

Door onze eigen kledingprinters en hittepers kunnen wij veelzijdige ontwerpen maken voor op uw kleding. Daarom kunt u al kleding laten bedrukken vanaf 1 stuk. Bij spoedaanvragen kunnen wij direct uw kleding bedrukken. Dit en meer zijn onze voordelen:  

Een greep uit onze recent bedrukte kleding

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Groot assortiment kleding

Wij werken al lange tijd samen met diverse kleding leveranciers  voor de levering van promotionele- en bedrijfskleding.

Als klant van RET B.V. heeft u de keuze uit honderden soorten kleding dat altijd direct op voorraad is. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten kleding. Door onze ruime ervaring weten we bijvoorbeeld voor welke beroepsgroepen bepaalde kleding geschikt is.

Wij kiezen voor kleding van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Wij kunnen alle soorten textiel bedrukken, dankzij onze professionele apparatuur. Kom gerust langs in onze showroom om de kleding te zien en te passen.  

 

Uw kleding borduren? Wij hebben professionele borduurmachines waar we tientallen kledingstukken of andere textiel objecten kunnen borduren. Een geborduurde handdoek als cadeau of kies voor geborduurde bedrijfskleding voor een chique uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden voor het borduren van kleding.

 

Grote oplage textiel laten bedrukken?

De oplossing voor grote aantallen: zeefdrukken

Zeefdrukken is de beste methode voor het bedrukken van grote oplages textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van veel shirts, truien en tasjes. Bij kleine hoeveelheden is transferdrukken voordeliger.

Waarom is zeefdrukken goedkoper bij grote aantallen?  Zodra er eenmaal een zeef is opgemaakt met uw logo, dan wordt dit geïnstalleerd in de zeefdrukmachine. Vervolgens gaat de machine aan de slag, en die kan in korte tijd een grote hoeveelheid textiel bedrukken. Daarom is zeefdrukken vooral bij grote oplages efficiënt en kostenbesparend. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?