fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Kleding bedrukken van één tot +1000 stuks

Een logo, afbeelding of tekst bedrukken op kleding? Dat kan! Als professionele (kleding) drukkerij in Hillegom bedrukken en borduren wij alle soorten textiel. U kunt kiezen voor het aanleveren van uw eigen kleding of het bestellen van kleding bij RET B.V. In het assortiment bieden wij allerlei soorten (bedrijfs)kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL.  

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Het bedrukken van kleding en accessoires is de laatste jaren ontzettend gegroeid binnen ons bedrijf. Of het nou gaat om borduren van duizenden petten, bedrukken van jassen, zeefdrukken van t-shirts voor kinderen of zelfs bedrukken van mondkapjes, wij draaien onze hand er niet voor om. Voor iedere vraag, hebben wij een oplossing. Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies. Twijfelt u tussen het borduren of bedrukken van kleding of wilt u meer weten over zeefdrukken? Kom gerust langs, dan kunnen wij u alles vertellen en laten zien. 

De mogelijkheden voor kleding bedrukken

Voordelen van kleding bedrukken bij RET B.V.

Een greep uit onze recent bedrukte kleding

Wat wilt u op uw kleding laten bedrukken?

Groot assortiment kleding

Wij werken al lange tijd samen met diverse kleding leveranciers  voor de levering van promotionele- en bedrijfskleding.

Als klant van RET B.V. heeft u de keuze uit honderden soorten kleding dat altijd direct op voorraad is. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten en de merken kleding. Door onze ruime ervaring weten we bijvoorbeeld voor welke beroepsgroepen bepaalde kleding geschikt is.

Wij kiezen voor kleding van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Alle soorten textiel kan bedrukt of geborduurd worden, dankzij onze professionele apparatuur. Kom gerust langs in onze showroom om de kleding te zien en te passen.   

Uw kleding borduren? Wij hebben professionele borduurmachines waar we tientallen kledingstukken of andere textiel objecten kunnen borduren. Een geborduurde handdoek als cadeau of kies voor geborduurde bedrijfskleding voor een chique uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden voor het borduren van kleding.

Grote oplage textiel laten bedrukken?

De oplossing voor grote aantallen: zeefdrukken

Zeefdrukken is de beste methode voor het bedrukken van grote oplages textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van grote aantallen t-shirts, truien en tasjes. 

Waarom is zeefdrukken goedkoper bij grote aantallen?  Zodra er eenmaal een zeef is opgemaakt met uw logo, dan wordt dit geïnstalleerd in de zeefdrukmachine. Vervolgens gaat de machine aan de slag, welke in korte tijd een grote hoeveelheid textiel kan bedrukken. Daarom is zeefdrukken vooral bij grote oplages efficiënt en kostenbesparend. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat u gaat afgeven. Bij RET B.V. ontwerpen en drukken wij uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw gebouw een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken.

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres voor o.a. werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding en veiligheidshelmen.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J