fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken

Allround kleding drukkerij in Hillegom

Kleding bedrukken van één tot +1000 stuks

Een logo, afbeelding of tekst laten bedrukken op kleding? Dat kan! Als professionele (kleding) drukkerij in Hillegom bedrukken en borduren wij alle soorten textiel. Je kan zelf kleding aanleveren of maak een keuze uit ons ruime assortiment textiel. Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten textiel van handdoeken tot aan bedrijfskleding, sportkleding en casual kleding. Vanaf de kleinste maatjes tot 5XL.  

Wij kiezen voor textiel van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Dankzij onze professionele apparatuur kunnen alle soorten textiel bedrukt of geborduurd worden. Kom gerust langs in de showroom om de kleding te zien en te passen.   

Wij denken graag met je mee en delen onze expertise

Wat kunnen we bedrukken?

Bij RET B.V. begrijpen we hoe belangrijk is om een goede indruk te maken met professioneel bedrukte kleding. Daarom bieden we een breed scala aan bedrukkingsmogelijkheden, variërend van transferdruk tot borduren. Ons ervaren team staat klaar om jou te adviseren over de bste druktechniek voor jouw specifieke wensen, zodat je bedrukte kleding er geweldig uitziet en lang meegaat. Of het gaat om borduren van duizenden petten, bedrukken van jassen en t-shirts of professionele werkkleding, wij draaien onze hand er niet voor om. Voor iedere vraag, hebben wij een oplossing. 

De mogelijkheden voor kleding bedrukken

Voordelen van kleding bedrukken bij RET B.V.

Welke kleding kies jij voor het bedrukken van kleding?

Groot assortiment kleding

Wij werken al jarenlang samen met diverse kleding leveranciers  voor de levering van professionele promotionele- en bedrijfskleding.

Als klant van RET B.V. heb je de keuze uit duizenden soorten textiel. Van bedrijfskleding tot aan sportkleding en bijpassende accessoires. Wij adviseren je graag over de verschillende soorten textiel en de merken. Of het nu gaat om bedrijfskleding, promotieartikelen of gepersonaliseerde geschenken, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een professionele en aantrekkelijke manier wordt overgebracht. 

“Samen brengen we jouw visie tot leven” 

De oplossing voor grote aantallen

Grote aantallen kleding laten bedrukken

Ben je op zoek naar een leverancier voor het laten bedrukken van grote aantallen kleding? Of het nu gaat om het uitrusten van jouw medewerkers met uniforme bedrijfskleding, kleding voor een evenement, of het creëren van merchandise voor jouw organisatie, wij helpen jou graag! Ons geavanceerde productieproces stelt ons in staat om snel en efficiënt grote aantallen kledingstukken te bedrukken zonder in te boeten aan kwaliteit. Of u nu 100 of 10.000 stuks nodig heeft, we kunnen aan jouw behoeften voldoen. Dankzij onze schaalvoordelen kunnen we concurrerende prijzen bieden voor het bedrukken van grote aantallen. We begrijpen dat budget belangrijk is, en we streven ernaar om kosteneffectieve oplossingen te bieden.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J