fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Sassenheim

Bedrukte paraplu - Welzijn Teylingen - Paraplu bedrukken teylingen - sassenheim

Wat laat u bedrukken op uw kleding & textiel?

Snel en voordelig kleding bedrukken in Sassenheim

Vandaag de dag is bedrukte bedrijfskleding, drukwerk en buitenreclame niet meer weg te denken bij veel bedrijven en evenementen. Als lokale partner in de Bollenstreek staan wij voor u klaar in Sassenheim voor het laten drukken van uw (bedrijfs)kleding en meer.  U bent in onze showroom in Hillegom van harte welkom om alle soorten kleding te bekijken en te komen passen, maar ook om onze productiemachines aan het werk te zien. Wilt u kleding laten bedrukken in Sassenheim of Voorhout? Dan bent u aan het juiste adres bij RET B.V. in Hillegom. Dankzij onze eigen machines zijn wij in staat om altijd de beste kwaliteit tegen een lage prijs te geven.

Hoe werkt kleding bedrukken in Sassenheim?

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken. Hierbij maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Voor het bedrukken van kleding in Sassenheim en omgeving hebben wij vaste staffelprijzen, welke u eenvoudig kunt opvragen via ons contactformulier.  Wij maken voor u een mooi ontwerp en u kunt in onze showroom passende kleding uitzoeken. Natuurlijk kunt u ook eigen kleding aanleveren. Nadat de drukproef akkoord is, gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen de bedrukte kleding bij u in huis. 

In onze showroom kunt u een ruim assortiment aan promotionele kleding, bedrijfskleding en casual werkkleding vinden. Wij werken samen met verschillende kleding leveranciers, waardoor wij u verschillende kleding kunnen aanbieden passend bij uw wensen. Denk aan professionele werkkleding van  het merk Mascot, betaalbare promotionele kleding van Clique of veiligheidsschoenen

Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Sassenheim opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht. Onze levertijden zijn altijd in overleg maar niet langer dan 5 tot 10 werkdagen. 

Waarom kleding bedrukken bij RET B.V.?

Dankij onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Een betrouwbare partner in Sassenheim

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Duin- en Bollenstreek, waaronder Sassenheim. Wij bedrukken werkbroeken, werkjassen, polo’s, t-shirts, horeca kleding, vesten, sportkleding, handdoeken, petten, knuffels en nog veel meer.

Bedrukte kleding blijft onverminderd populair en is bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw kleding vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdrukken, transferdruk en borduren. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien en de beste bedrukking voor uw wensen. Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw kleding, maken wij altijd eerst een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

Komt u uit Sassenheim en wilt u kleding laten bedrukken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Hillegom, de verse koffie staat hier altijd klaar. 

Wilt u weten welke andere klanten in Sassenheim en omgeving al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit de Bollenstreek voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J