fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken in Sassenheim

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons ook bezig met kleding bedrukken in Sassenheim. Lees verder over de mogelijkheden. 

Kleding bedrukken Otte Lisse - Bedrijfskleding bedrukken in Lisse - Polo's bedrukt met logo

RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, bedrijfskleding, website ontwerp en buitenreclame. Wilt u kleding laten bedrukken in Lisse. Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Gewoon even langs komen om te passen en te overleggen? Snel schakelen, uitstekende kwaliteit én scherpe prijs. Wij zijn jouw lokale partner op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding of andere reclame uitingen. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Sassenehim?

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken. Hierbij maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Wij hebben vaste staffelprijzen, welke u eenvoudig kunt opvragen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen. Als u kleding wilt laten bedrukken in Sassenheim, dan nodigen wij u ook van harte uit in onze showroom. Hier kunt u het aanbod van onze bedrijfskleding en promotionele kleding komen bekijken en kunnen wij u meer informatie geven. U kunt tevens zien hoe uw kleding wordt bedrukt. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

U kunt bij ons in de showroom, kleding komen uitzoeken. Wij werken samen met verschillende kledingleveranciers. U heeft daardoor keuze uit honderden soorten, die direct op voorraad zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen om eigen kleding te laten bedrukken. Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Sassenheim opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht. Onze levertijden zijn altijd in overleg maar niet langer dan 5 tot 10 werkdagen. 

Waarom bij ons kleding bedrukken?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Een betrouwbare partner in Sassenheim

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Duin- en Bollenstreek, waaronder Sassenheim. Wij bedrukken werkbroeken, werkjassen, polo’s, t-shirts, horeca kleding, vesten, sportkleding, handdoeken, petten, knuffels en nog veel meer.

Bedrukte kleding blijft onverminderd populair en is bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw kleding vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden:

  • Zeefdruk: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk.
  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: uw logo wordt door professionele machines op uw kleding geborduurd.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien. Zo kunt u kiezen voor de methode die het beste aansluit bij uw wensen en het meest voordelig. Zo kiest een hovenier die dagelijks in werkkleding loopt, voor andere kwaliteit dan een studentenvereniging die gratis shirts uitdeelt voor één dag.

Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw kleding, maken wij altijd een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

Komt u uit Sassenheim en wilt u kleding laten bedrukken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom, de verse koffie staat hier altijd klaar. Wij doen het kleding bedrukken in Sassenheim allemaal zelf in eigen productie, zo krijgt u direct een ‘kijkje in de keuken’. 

Wilt u weten welke andere klanten in Sassenheim en omgeving al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit de Bollenstreek voorbij ziet komen. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J