fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Nieuw-Vennep

Kleding bedrukken mohatra nieuw-vennep - bedrijfskleding bedrukken

Wat laat u op uw kleding bedrukken?

Uw kleding bedrukt in Nieuw-Vennep

RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor al uw reclame uitingen, waaronder het bedrukken van kleding. Uw kleding laten bedrukken in Nieuw-Vennep? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Vanuit onze drukkerij in Hillegom bedrukken en borduren wij dagelijks honderden kledingstukken. Hierbij streven wij altijd naar de beste kwaliteit en een scherpe prijs. Lees verder voor meer informatie over kleding bedrukken in Nieuw-Vennep, bekijk ons portfolio voor voorbeelden of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina

Hoe werkt kleding bedrukken in Nieuw-Vennep?

Als specialist op het gebied van bedrukken en borduren van kleding, maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één exemplaar tot duizenden stuks. 

Als u kleding wilt laten bedrukken in Nieuw-Vennep, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u het aanbod van onze bedrijfskleding en promotionele kleding komen bekijken en passen.  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de kleding, ontvangen wij graag uw logo of tekst wat op de kleding bedrukt moet worden. Wij maken voor u een proefdruk zodat u een indruk krijgt van hoe het kledingstuk eruit komt te zien, en sturen u de prijzen toe. Na akkoord, gaan aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen de bedrukte kleding al in huis. 

Kleding bedrukken - Bedrijfskleding bedrukken - Hillegom - Bollenstreek

Een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in Nieuw-Vennep. Wij hebben veel tevreden klanten in Nieuw-Vennep en omgeving. Of het nou gaat om het bedrukken van duizenden polo’s voor uw personeel, het bedrukken van kampioensshirts voor het voetbalteam of regenjassen voor een vereniging. Alles is mogelijk als het gaat om het bedrukken en borduren van textiel. 

Wat kost het om kleding te bedrukken in Nieuw-Vennep? 

De prijs voor het bedrukken of borduren van uw kleding hangt af van welke druktechniek u kiest, de grootte van het logo, de hoeveelheid kleding en de soort kleding. Kiest u bijvoorbeeld voor een grote hoeveelheid goedkope t-shirts met een eenvoudige opdruk? Dan ligt de prijs per t-shirt heel laag. Kiest u voor kwalitatieve en professionele werkkleding met borduursel? Dan ligt de prijs per stuk weer wat hoger. De prijs is dus afhankelijk van de keuzes die u maakt, en daar adviseren wij u graag in.  

Wilt u weten welke andere klanten in Nieuw-Vennep al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit Nieuw-Vennep en omgeving voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J