fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken in Nieuw-Vennep

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons ook bezig met kleding bedrukken in Nieuw-Vennep. Lees verder over de mogelijkheden. 

Kleding bedrukken mohatra nieuw-vennep - bedrijfskleding bedrukken

RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, bedrijfskleding, website ontwerp en buitenreclame. Wilt u kleding laten bedrukken in Nieuw-Vennep. Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Gewoon even langs komen om te passen en te overleggen? Snel schakelen, uitstekende kwaliteit én scherpe prijs. Wij zijn jouw partner op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding of andere reclame uitingen. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Nieuw-Vennep?

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren. Hierbij maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één exemplaar tot duizenden stuks, het is allemaal mogelijk. 

Als u kleding wilt laten bedrukken in Nieuw-Vennep, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u het aanbod van onze bedrijfskleding en promotionele kleding komen bekijken. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de kleding, ontvangen wij graag uw logo of tekst wat op de kleding bedrukt moet worden. Wij maken voor u een proefdruk zodat u een indruk krijgt van hoe het kledingstuk eruit komt te zien, en sturen u de prijzen toe. Na akkoord, gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen de bedrukte kleding al in huis. 

Waarom bij ons kleding bedrukken?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Een betrouwbare partner in Nieuw-Vennep

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in Nieuw-Vennep. Wij hebben veel tevreden klanten in Nieuw-Vennep en omgeving. Of het nou gaat om het bedrukken van duizenden polo’s voor uw personeel, het bedrukken van kampioensshirts voor het voetbalteam of regenjassen voor een vereniging. Alles is mogelijk en dat lichten wij graag aan u toe! 

Wat kost het om kleding te bedrukken in Nieuw-Vennep?  Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw kleding, maken wij altijd een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

De prijs hangt af van welke druktechniek u kiest, de grootte van het logo, de hoeveelheid kleding en de soort kleding. Kiest u bijvoorbeeld voor basic / goedkope t-shirts en wilt u duizenden aantallen laten zeefdrukken? Dan ligt de prijs per t-shirt heel laag. Heeft u wat duurdere jassen die u wilt laten borduren? Dan ligt de prijs weer wat hoger. Wij geven u graag een indruk van de verschillen en de prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Komt u uit Nieuw-Vennep en wilt u kleding laten bedrukken? Wij helpen u graag. Kom langs in de showroom of vraag direct informatie aan. 

Wilt u weten welke andere klanten in Nieuw-Vennep al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit Nieuw-Vennep en omgeving voorbij ziet komen. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J