fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Lisse

Kleding borduren in Lisse - Kleding bedrukken in Lisse - Brandweer Lisse bedrijfskleding

Uw kleding laten bedrukken in Lisse?

Bedrijfskleding & promotionele kleding voordelig laten bedrukken

Uw kleding snel & professioneel laten bedrukken in Lisse? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom!  Als lokale partner van uw praktische reclame oplossingen staan wij voor u klaar voor het laten bedrukken en borduren van uw (bedrijfs)kleding in Lisse.  Vanuit onze productieruimte centraal in de Bollenstreek, bedrukken en borduren wij allerlei soorten kleding en textiel.  Dankzij onze eigen machines en ervaren medewerkers zijn wij in staat om u altijd een kwaliteitsgarantie af te geven. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Lisse?

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren. Hierbij maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Wij hebben vaste staffelprijzen, welke u eenvoudig kunt opvragen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen. Als u kleding wilt laten bedrukken in Lisse, dan nodigen wij u ook van harte uit in onze showroom in Hillegom. Hier kunt u het aanbod van onze bedrijfskleding en promotionele kleding komen bekijken en kunnen wij u meer informatie geven. U kunt tevens zien hoe uw kleding wordt bedrukt. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

U kunt bij ons in de showroom, kleding komen uitzoeken. Wij werken samen met verschillende kledingleveranciers. U heeft daardoor keuze uit honderden soorten, die direct op voorraad zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen om eigen kleding te laten bedrukken. Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Lisse opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht. Onze levertijden zijn altijd in overleg maar niet langer dan 5 tot 10 werkdagen. 

Waarom kleding bedrukken bij RET B.V.?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Een betrouwbare partner in Lisse

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Duin- en Bollenstreek, waaronder Lisse. Wij bedrukken werkbroeken, werkjassen, polo’s, t-shirts, horeca kleding, vesten, sportkleding, handdoeken, petten, knuffels en nog veel meer.

Bedrukte t-shirts blijven onverminderd populair en is bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw t-shirts vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden:

  • Zeefdruk: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk.
  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: uw logo wordt door professionele machines op uw kleding geborduurd. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien. Zo kunt u kiezen voor de methode die het beste aansluit bij uw wensen en het meest voordelig. Zo kiest een stratenmaker die dagelijks in werkkleding loopt, voor andere kwaliteit dan een school die t-shirts nodig heeft voor één evenement.  

Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw kleding, maken wij altijd een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

Komt u uit Lisse en wilt u kleding laten bedrukken of borduren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom, de verse koffie staat hier altijd klaar. Wij doen het kleding bedrukken in Lisse allemaal zelf in eigen productie, zo krijgt u direct een ‘kijkje in de keuken’. 

Wilt u weten welke andere klanten in Lisse en omgeving al bij ons zijn geweest voor het bedrukken of borduren van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit de Bollenstreek voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J