fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Leiden

Polo's bedrukken - T-shirts bedrukken - Polderboys - Kleding bedrukken in Leiden en omgeving - Bedrijfskleding bedrukken -

Uw kleding laten bedrukken in Leiden?

Professionele en comfortabele kleding in Leiden

Wilt u (bedrijfs)kleding laten bedrukken in Leiden. Dan bent u aan het juiste adres bij RET B.V. Hillegom. Als allround drukkerij zijn wij uw partner op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding of andere reclame uitingen. 

Dagelijks bedrukken wij ontzettend veel kledingstukken. Als geen ander weten wij dus hoe je mensen, zoals Joost (op de foto), blij moet maken met bedrukte softshells, t-shirts, polo’s, overhemden of sportkleding. Onze productie is volledig ingesteld op kleding bedrukken in Leiden. Met spiksplinternieuwe drukpersen kunnen wij razendsnel uw textiel bedrukken voor een lage prijs. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Leiden?

RET B.V. is dé specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren. Hierbij maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één exemplaar tot duizenden stuks, het is allemaal mogelijk. 

Als u kleding wilt laten bedrukken in Leiden. dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u het aanbod van onze bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding komen bekijken. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de kleding, ontvangen wij graag uw logo of tekst wat op de kleding bedrukt moet worden. Wij maken voor u een proefdruk zodat u een indruk krijgt van hoe het kledingstuk eruit komt te zien, en sturen u de prijzen toe. Na akkoord, gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen de bedrukte kleding al in Leiden. 

Onze manier van drukken is een digitale manier welke beproefd is op reeds vele kledingstukken. De bedrukking blijft lang mooi, tot wel 2 jaar wanneer het wekelijks op 40 tot 60 graden wordt gewassen.

Waarom bij ons kleding bedrukken?

Dankzij onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren. Daarnaast draaien wij onze hand niet om, om snel met onze bedrijfsbus naar Leiden te rijden. U heeft bij ons altijd gegarandeerd een online prijs mét lokale service. 

Een betrouwbare partner in Leiden

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in Leiden. Wij hebben veel tevreden klanten in Leiden en omgeving. Of het nou gaat om het bedrukken van duizenden polo’s voor uw personeel, het bedrukken van paraplu’s ter promotie of borduren van handdoeken.  Alles is mogelijk! 

Wat kost het om kleding te laten bedrukken in Leiden?  

Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw kleding, maken wij altijd een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

De prijs hangt af van welke druktechniek u kiest, de grootte van het logo, de hoeveelheid kleding en de soort kleding. Kiest u bijvoorbeeld voor basic / goedkope t-shirts en wilt u duizenden aantallen laten zeefdrukken? Dan ligt de prijs per t-shirt heel laag. Heeft u wat duurdere jassen die u wilt laten borduren? Dan ligt de prijs weer wat hoger. U profiteert bij ons altijd van scherpe internetprijzen met een lokale service. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen of een op maat gemaakte offerte. 

Welke klanten gingen u voor in Leiden?

Wilt u weten welke andere klanten in Leiden  al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit de omgeving van Leiden voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J