fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Hoofddorp

Kleding bedrukken in Heemstede - Boks Heemstede - Sportkleding bedrukken

Werkkleding laten bedrukken bij u in de buurt

Professionele en comfortabele (werk)kleding in Hoofddorp

Uw kleding snel & professioneel laten bedrukken? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom!  Als lokale partner van uw praktische reclame oplossingen staan wij voor u klaar voor het laten bedrukken van uw werkkleding in Hoofddorp.  Vanuit onze productieruimte centraal in de Bollenstreek & Haarlemmermeer, bedrukken en borduren wij allerlei soorten kleding en textiel. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met uw oplossing voor kleding bedrukken. Gaat het om 1000+ shirts voor een festival? Bedrukken van sportshirts of werkkleding voor u en uw collega’s? Bekijk ons portfolio, voor klanten in Hoofddorp die u voor zijn gegaan. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Hoofddorp?

In onze showroom in Hillegom, op nog geen 20 minuten rijden vanuit Hoofddorp bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment werkkleding, promotionele kleding en sportkleding. U kunt zelf ook kleding aanleveren, om te laten bedrukken. Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken van uw textiel, maken wij altijd een proefdruk. Zo krijgt u direct een indruk van het kledingstuk, en zijn er geen verassingen achteraf. Na akkoord op de proefdruk aan wij de kleding bedrukken of borduren met uw logo of tekst. Meestal neemt dit niet langer dan 10 werkdagen in beslag. 

Wat kost kleding laten bedrukken?

De kosten voor het bedrukken van kleding is afhankelijk van de druktechniek, kledingkeuze en hoeveelheid. Bij grotere oplages is de prijs per stuk lager, dan bij kleine oplages. Daarom maken wij altijd een op maat gemaakte offerte voor u.  Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hillegom, waar wij u graag persoonlijk informeren. Voor het bedrukken of borduren van kleding rekenen wij geen instel of zetkosten!

Keuze uit een ruim assortiment werkkleding

Wij werken nauw samen met verschillende kledingleveranciers zoals Santino, Clique, Mascot en Fristads. Daardoor heeft u de keuze uit honderden soorten textiel, passend bij uw doeleinden. Kiest u voor een goedkoop t-shirt om te laten bedrukken voor een eenmalig festival of zoekt u juist kwalitatieve werkkleding? Neem alvast een kijkje in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Waarom kiezen voor RET B.V.?

Dankzij eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J