fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Heemstede

Kleding bedrukken in Heemstede - Boks Heemstede - Sportkleding bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken bij u in de buurt

Professionele en comfortabele kleding in Heemstede

Uw kleding snel & professioneel laten bedrukken? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom!  Als lokale partner van uw praktische reclame oplossingen staan wij voor u klaar voor het laten bedrukken van uw (bedrijfs)kleding in Heemstede.  Vanuit onze productieruimte centraal in de Bollenstreek & Haarlemmermeer, bedrukken en borduren wij allerlei soorten kleding en textiel.  Dankzij onze eigen machines en ervaren medewerkers zijn wij in staat om u altijd een kwaliteitsgarantie af te geven. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Heemstede?

In onze showroom in Hillegom bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding, promotionele kleding en sportkleding. Liever zelf kleding aanleveren? Dat kan ook! Zodra de kleding is uitgekozen, maken wij een proefdruk zodat u een idee krijgt hoe de kleding eruit komt te zien. Na akkoord gaan wij de kleding bedrukken of borduren met de gekozen logo’s, teksten of afbeeldingen.  Wij kunnen de kleding al bedrukken en borduren vanaf één stuk. Maar ook voor grote oplages is onze productie geschikt, vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. 

Wat kost kleding laten bedrukken?

De kosten voor het bedrukken van kleding is afhankelijk van de druktechniek, kledingkeuze en hoeveelheid. Bij grotere oplages is de prijs per stuk lager. Daarom maken wij altijd een op maat gemaakte offerte voor u.  Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hillegom, om de hoek van Heemstede. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

Keuze uit een ruim assortiment bedrijfskleding

Wij werken nauw samen met verschillende kledingleveranciers. Daardoor heeft u de keuze uit honderden soorten textiel, passend bij uw doeleinden. Kiest u voor een goedkoop t-shirt om te laten bedrukken voor een eenmalig event of zoekt u juist kwalitatieve bedrijfskleding? Neem alvast een kijkje in onze webshop of vraag een offerte aan voor passend advies. 

Waarom kiezen voor RET B.V.?

Dankzij eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J