fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken in Hazerswoude

Bent u op zoek naar een betrouwbaar reclamebureau in Hazerswoude? RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons ook bezig met kleding bedrukken in Hazerswoude. Lees verder over de mogelijkheden. 

Wilt u kleding laten bedrukken in Hazerswoude. Dan bent u aan het juiste adres bij RET B.V. uit Hillegom. Wij zijn de lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken & bedrijfskleding in de Duin-en Bollenstreek en het Groene Hart. Snel schakelen, uitstekende kwaliteit én daarnaast een scherpe prijs. Dit en meer vertellen wij jou op onze website. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Hazerswoude?

Voor het bedrukken en borduren van kleding maken wij gebruik van  verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. In eigen productie kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen. 

Als u kleding wilt laten bedrukken in Hazerswoude, dan kunt u langskomen in onze showroom om kleding te bekijken en te passen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en de kosten. Bij het bedrukken van kleding kunt u ervoor kiezen om zelf kleding aan te leveren of u kunt kleding uitkiezen uit ons assortiment met honderden soorten textiel in verschillende prijsklassen. Heeft u al een idee over het ontwerp of wilt u een ontwerp laten maken? Wij denken graag met u mee. Voordat wij de kleding gaan bedrukken ontvangt u altijd een drukproef, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. 

Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Hazerswoude opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht. Onze levertijden zijn altijd in overleg maar niet langer dan 5 tot 10 werkdagen. 

Waarom bij ons kleding bedrukken?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Een betrouwbare partner in Hazerswoude

RET B.V. is niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart, waaronder Hazerswoude. Of het nu gaat om drukwerk zoals flyers en visitekaartjes, het bedrukken van werkkleding of het bestickeren van auto’s in Hazerswoude. Wij zeggen niets voor niets: al uw marketing & reclame onder één dak. 

Bedrukte kleding is ontzettend populair en binnen mening organisatie of evenement een vereiste. Voor het bedrukken van kleding in Hazerswoude zijn er een aantal mogelijkheden: 

  • Zeefdruk: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk.
  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: uw logo wordt door professionele machines op uw kleding geborduurd. 

Wilt u weten welke andere klanten al bij ons zijn geweest voor het bedrukken of borduren van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit het Groene Hart voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J