fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Hazerswoude

Tricop bedrijfskleding voor hoveniers - Bedrijfskleding bedrukken - kleding bedrukken

Uw kleding laten bedrukken in Hazerswoude?

Bedrijfskleding voor ieder beroep laten bedrukken & borduren

Wilt u kleding laten bedrukken in Hazerswoude? Dan bent u aan het juiste adres bij RET B.V. uit Hillegom. Wij zijn dé lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken & bedrijfskleding in de Duin-en Bollenstreek en het Groene Hart. Snel schakelen, uitstekende kwaliteit én daarnaast een scherpe prijs. Ontdek de mogelijkheden voor het laten bedrukken van kleding in Hazerswoude.

Hoe werkt kleding bedrukken in Hazerswoude?

Voor het bedrukken en borduren van kleding maken wij gebruik van  verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. In eigen productie kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen. 

Als u kleding wilt laten bedrukken in Hazerswoude, dan kunt u langskomen in onze showroom om kleding te bekijken en te passen. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en de kosten. U kunt ervoor kiezen om zelf kleding aan te leveren of kiezen uit ons ruime assortiment met honderden soorten textiel in verschillende prijsklassen. Heeft u al een idee over het ontwerp of wilt u een ontwerp laten maken? Wij denken graag met u mee. Voordat wij de kleding gaan bedrukken ontvangt u altijd een drukproef, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. 

Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Hazerswoude opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht. Onze levertijden zijn altijd in overleg maar niet langer dan 5 tot 10 werkdagen. 

Waarom kleding laten bedrukken bij RET B.V.

Een betrouwbare partner in Hazerswoude & omgeving

RET B.V. is niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart, waaronder Hazerswoude. Of het nu gaat om drukwerk zoals flyers en visitekaartjes, het bedrukken van werkkleding of het bestickeren van auto’s in Hazerswoude. Wij zeggen niets voor niets: al uw marketing & reclame onder één dak. 

Kleding in de huisstijl van een bedrijf, organisatie of stichting is ontzettend populair en daarom bieden wij voor elk doeleinde een oplossing.  

  • Kleding zeefdrukken: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Met een grote machine worden alle kleuren snel bedrukt op het textiel. 
  • Flexfolie druk: Dit is een strakke bedrukking met helder resultaat en al mogelijk vanaf één stuk. 
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren bedrukking op een kledingstuk of ander soort textiel.
  • Borduren: het logo wordt op de kleding gestikt met een professionele borduurmachine.  

Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van passend advies en de beste keuze!

Wilt u weten welke andere klanten al bij ons zijn geweest voor het bedrukken of borduren van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit het Groene Hart voorbij ziet komen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J