fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Haarlem

Kleding borduren Haarlem - Kleding bedrukken haarlem - Kleding borduren brandweer Kennemerland

Uw kleding laten bedrukken in Haarlem?

Professionele en comfortabele kleding in Haarlem

Vandaag de dag is bedrukte kleding, drukwerk en marketing niet meer weg te denken bij veel bedrijven en evenementen. RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, bedrijfskleding, website ontwerp en buitenreclame. Als een van de weinige in de Bollenstreek en Haarlemmermeer beschikken wij over onze eigen machines voor het professioneel bedrukken van alle soorten kleding en textiel. Wilt u kleding laten bedrukken in Haarlem of Heemstede? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Dankzij onze eigen machines zijn wij altijd in staat om kwaliteitsgarantie af te geven. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Haarlem?

Als specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren, maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. In eigen productie kunnen wij uw logo, tekst of afbeelding direct bedrukken op de kleding.  Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk.

Voor onze klanten bieden wij staffelprijzen, dit betekent dat u bij grotere afname korting ontvangt bovenop de toch al scherpe prijzen. U kunt via ons contactformulier  direct een offerte opvragen. Als u kleding wilt laten bedrukken in Haarlem, dan bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hillegom. Waar u een ruim aanbod aan bedrijfskleding, sportkleding, accessoires en promotionele kleding kunt komen bekijken en passen. U kunt tevens zien hoe uw kleding wordt bedrukt of geborduurd. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

Als klant van RET B.V. heeft u ruime keuze kleding & accessoires. Maar u kunt er ook voor kiezen om eigen kleding te laten bedrukken. Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Haarlem opgehaald, bedrukt en weer teruggebracht.

Waarom kleding bedrukken bij RET B.V.?

Kleding bedrukt voor iedere gelegenheid

Of het nou gaat om het bedrukken van bedrijfskleding voor een grote organisatie of het borduren van één handdoek. Ontdek de mogelijkheden. 

Een betrouwbare partner in Haarlem en omgeving

De laatste jaren in RET B.V. niet meer weg te denken als partner voor bedrukte kleding in de Bollenstreek en Haarlemmermeer, waaronder Haarlem, Heemstede en Aerdenhout. Wij bedrukken en borduren werkbroeken, werkjassen, polo’s, t-shirts, horeca kleding, vesten, sportkleding, handdoeken, petten, knuffels en nog veel meer.

De mogelijkheden voor kleding bedrukken in Haarlem 

Bedrukte kleding blijft onverminderd populair en is bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw kleding vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden:

  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: uw logo wordt door professionele machines op uw kleding geborduurd.
 

Lokaal advies en internet prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien. Zo kunt u kiezen voor de methode die het beste aansluit bij uw wensen en het meest voordelig. Een hovenier kiest bijvoorbeeld voor andere kwaliteit dan een studentenvereniging die gratis shirts uitdeelt voor één dag.

Voordat we aan de slag gaan met het bedrukken of borduren van uw kleding, maken wij altijd een proefdruk en geven wij een prijsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag!

Kom langs in de showroom

Komt u uit Haarlem, Heemstede of Aerdenhout en wilt u kleding laten bedrukken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom, de verse koffie staat hier altijd klaar. Het bedrukken van kleding in Haarlem doen wij zelf in eigen productie, zo krijgt u direct een ‘kijkje in de keuken’.

Wilt u weten welke andere klanten in Haarlem en omgeving al bij ons zijn geweest voor het bedrukken van kleding? Bekijk dan het portfolio, waar u ongetwijfeld wat bekende namen uit de regio Haarlem voorbij ziet komen.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J