fbpx
Ga naar de inhoud

Kleding bedrukken in Aalsmeer

Uw kleding laten bedrukken in Aalsmeer?

Professionele en comfortabele kleding in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het kleding bedrukken in Aalsmeer? Lees dan snel verder, om te zien wat RET B.V. voor u kan betekenen. Als lokale partner voor o.a. drukwerk, bedrijfskleding en buitenreclame, helpen wij u graag met uw vraag naar kleding bedrukken in Aalsmeer. In onze productie in Hillegom, hebben wij professionele machines waar wij allerlei soorten kleding en textiel mee kunnen borduren en bedrukken. Ook bent u hier welkom in de showroom om ons assortiment bedrijfskleding & promotionele kleding te komen bekijken en passen. Is het voor u lastig om naar Hillegom te komen? Geen probleem, met een aantal voorbeelden en pasmodellen, kunnen wij ook gemakkelijk naar Aalsmeer toe komen. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Aalsmeer?

In eigen productie hebben wij de mogelijkheden om kleding te bedrukken of borduren in de huisstijl van uw organisatie. Dit is al mogelijk vanaf één stuk. Maar ook voor grote oplages is onze productie geschikt. U vertelt ons uw wensen en wij maken vervolgens een proefdruk, zodat u een idee krijgt van de te bedrukken kleding. Na akkoord gaan wij aan de slag met uw opdracht. 

Wat kost het bedrukken van kleding?

Wij hebben vaste staffelprijzen, dit betekent dat u korting krijgt bij grotere afname. De prijs is afhankelijk van de kledingkeuze, soort bedrukking en de hoeveelheid. Daardoor maken wij altijd een op maat gemaakte offerte. Vul ons contactformulier in of bel naar 0252-700264, voor meer informatie. 

Ontdek het assortiment bedrijfskleding in onze showroom

U kunt bij ons in de showroom in Hillegom, bedrijfskleding, sportkleding of promotionele kleding komen uitzoeken en passen. Wij werken samen met verschillende kledingleveranciers, daardoor heeft u keuze uit een uitgebreid (online) aanbod. Het is ook mogelijk om uw eigen kleding te laten bedrukken in Aalsmeer. Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Aalsmeer of omgeving opgehaald en met de nieuwe bedrukking weer teruggebracht. Onze levertijden zijn circa 5 tot 10 werkdagen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J