fbpx
Meteen naar de inhoud

Kleding bedrukken in Aalsmeer

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons ook bezig met kleding bedrukken in Aalsmeer en omstreken. Lees verder over de mogelijkheden. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het kleding bedrukken in Aalsmeer? Lees dan snel verder, om te zien wat RET B.V. voor u kan betekenen. RET B.V. is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, online marketing en buitenreclame. In onze productie in Hillegom, hebben wij professionele machines waar wij allerlei soorten kleding en textiel mee kunnen borduren en bedrukken. Daarnaast hebben wij hier ook een uitgebreide showroom, waar u kleding kunt komen passen. Wij hebben een ruim aanbod bedrijfskleding, werkkleding en promotionele kleding voor verschillende doeleinden. Is het voor u lastig om naar Hillegom te komen? Geen probleem, met een aantal voorbeelden en pasmodellen, kunnen wij ook gemakkelijk naar Aalsmeer toe komen. 

Hoe werkt kleding bedrukken in Aalsmeer?

RET B.V. is een allround marketing- en reclamebureau, waardoor wij een totaalpakket aan praktische marketingoplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Wij  zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren. Dit doen wij in eigen productie, waar wij de mogelijkheden hebben voor verschillen druktechnieken. Wij kunnen kleding strak bedrukken met transferdruk, kleding borduren of grote oplages kleding zeefdrukken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en kleding bedrukken kan al vanaf één stuk. 

Wat kost het bedrukken van kleding?

Wij hebben vaste staffelprijzen, die wij graag aan u toelichten. De prijs is afhankelijk van de kledingkeuze, soort bedrukking en de hoeveelheid. Hierdoor maken wij altijd een op maat gemaakte offerte. Vul ons contactformulier in of bel naar 0252-700264, voor meer informatie. 

Het assortiment & kleding passen

U kunt bij ons in de showroom in Hillegom, kleding komen uitzoeken. Wij werken samen met verschillende kledingleveranciers. U heeft daardoor keuze uit honderden soorten, die direct op voorraad zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen om eigen kleding te laten bedrukken. Met onze gratis haal- en brengservice wordt uw kleding in Aalsmeer of omgeving opgehaald en met de nieuwe bedrukking weer teruggebracht. Onze levertijden zijn circa 5tot 10 werkdagen. 

Waarom bij ons kleding bedrukken?

Door onze eigen productie en niet afhankelijk te zijn van derden, hebben wij razendsnelle levertijden. Heeft uw bedrukking spoed, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn – in overleg – in staat om binnen 24 uur kleding te bedrukken, zeefdrukken en borduren.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J