fbpx
Ga naar de inhoud

Media & Sponsoring

Bedrijfskleding bedrukken en borduren bij RET B.V. in Hillegom - Een kijkje in onze showroom met een groot aanbod aan bedrijfskleding, promotionele kleding en sportkleding - Kleding bedrukken Hillegom

We staan wel eens in de krant of doen mee aan sponsoring

RET B.V. in de media

Op deze pagina kunt u een overzicht van de artikelen die over ons zijn verschenen lezen. Ook delen we hier de acties waar wij aan mee hebben gedaan of sponsoring van verenigingen. 

Bollenstreek Omroep - September 2021

Op 19 september 2021 was Daan te gast bij Bollenstreek Omroep voor de rubriek: Bollenstreek ondernemers. In het radio interview heeft Daan verteld over ons bedrijf en zijn rol als Bedrijfsleider bij RET B.V. 

Haarlems Dagblad - Maart 2021

In Maart 2021 hebben wij een actie opgezet om de Hillegomse Horeca te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Wij hebben t-shirts, truien en tasjes verkocht bedrukt met de horecagelegenheden in Hillegom. De opbrengst ging naar de horeca in Hillegom. Deze actie is breed opgepakt in de regionale media. O.a. een mooi artikel in het Haarlems Dagblad, De Hillegommer, Hillegom Online, Gemeente Hillegom en een radio interview op Omroep West. 

Haarlems Dagblad - Juli 2018

In juli 2018 stonden wij met een uitgebreid artikel in het Haarlems Dagblad. Het artikel gaat over de groei die  wij destijds hebben doorgemaakt en onze verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Satellietbaan. 

Shirts voor de Hillegomse lopers van de Nijmeegse Vierdaagse.

Ieder jaar loopt er een groep Hillegommers mee met de Vierdaagse in Nijmegen. Sinds 2016 verzorgen wij ieder jaar een t-shirt met bedrukking voor deze wandelaars. De shirts worden in samenwerking met de firma Ruigrok & Gemeente Hillegom gesponsord. 

Sponsoring SV Hillegom

Wij zijn al een aantal jaar actief sponsor van SV Hillegom. Naast dat wij het belangrijk vinden om bij te dragen aan maatschappelijk initiatief, levert het ons ook leuke contacten en werkzaamheden op. Op deze foto is het bord te zien, dat wij hebben opgehangen ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum ‘Voetbal in Hillegom’. 

Sponsoring SV Hillegom - Buitenreclame voetbal - Voetbalborden bestickeren - Gevelbord Hillegom

Heeft u een aanvraag?

Bent u journalist en heeft een aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar 0252-700264. 

Aanvragen voor sponsoring worden uitsluitend via de mail in behandeling genomen. Voor aanvragen kunt u contact opnemen via [email protected] of het online contactformulier.  Het opsturen van een sponsoraanvraag is geen garantie voor het toekennen van sponsoring. 

Buitenreclame RET B.V. - Vlaggen met logo - RET Hillegom

Volg je ons al op social media? Hier geven we regelmatig een kijkje achter de schermen & delen we projecten.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J