fbpx
Ga naar de inhoud

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Help, hoe was ik mijn (nieuw) bedrukte kleding?  Heeft u kleding laten bedrukken? Dan wilt u deze natuurlijk ook zo lang mogelijk mooi houden! Wij bedrukken de kleding met professionele en duurzame materialen waardoor het lang mooi blijft. Om lang plezier te houden van uw nieuwe kleding, is het van belang om de kleding uiterst zorgvuldig te wassen.  Daarom geven wij antwoord op een veelgestelde vraag: hoe was ik mijn bedrukte kleding? 

Wasvoorschriften bedrukte kleding

Was de kleding met een bedrukking of borduring niet te warm, bij voorkeur op 30 graden en maximaal 40 graden. Te warm wassen kan er voor zorgen dat de borduring gaat 'schommelen' of dat de bedrukking eerder los gaat laten. Was de kleding bij voorkeur ook binnenste buiten.

Doe de kleding niet in de droger, dat is slecht voor de kwaliteit van de bedrukking.

Gebruik géén wasverzachter bij de kleding, hierdoor kan de bedrukking eerder gaan loslaten.

Niet over de bedrukking heen strijken. Je kan het kledingstuk wel binnenste buiten strijken.

Aandachtspunten voor het wassen van bedrukte kleding

Bij nieuwe bedrukte kleding kan het zijn dat de afdruk van onze pers nog licht in het textiel staat. Geen zorgen, dit gaat er gewoon uit tijdens het wassen of het slijt eruit bij het dragen van de kleding. 

Voor het borduren van dik textiel zoals mutsen en handdoeken gebruik wij wateroplosbare folie om de vezels goed in de borduring te houden. Het kan zijn dat dit folie nog zichtbaar is op het geborduurde item, maar dit lost op d.m.v. water. 

Wil je meer informatie over het wassen van de bedrukte kleding, de kwaliteit van je bedrukking of laat de bedrukking los? Neem dan direct contact met ons op zodat wij snel kunnen adviseren of eventuele schade kunnen herstellen. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J