fbpx
Ga naar de inhoud

Eigen kledinglijn

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Start je eigen kledinglijn met no-label kleding én bedrukking

Bent u ondernemer in de kledingbranche en wilt u eigen kleding laten bedrukken? Daar kunnen wij u bij helpen. Met een ruim assortiment kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. In onze professionele productie kunnen wij alles op kleding bedrukken en het hele proces voor uw kledingmerk verzorgen.

Een eigen kledinglijn, bedrukt door RET B.V.?

Hoe werkt het laten bedrukken van kleding?

Kennismaking

We plannen een kennismaking in om wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Bedrukking van uw eigen kledinglijn

U levert de bestanden aan met de gewenste bedrukking op de kleding of we maken samen een ontwerp.

Kledingkeuze voor uw kledinglijn

U levert eigen kleding aan of kiest voor een NO-LABEL t-shirt of trui uit onze collectie.

Wij bedrukken de kleding

Wij hebben de kleding en de bedrukking en gaan aan de slag met uw kleding. We bedrukken, zeefdrukken of borduren de kleding volledig naar uw wens.

Een eigen label in het shirt

In de nek van het t-shirt of de trui bedrukken we een eigen necklabel. Dit geeft een professionele uitstraling en op dat moment heeft u écht uw eigen kledinglabel.

Jouw eigen kledinglabel is klaar voor verzending

Indien gewenst zorgen wij voor een kaartje aan het kledingstuk met barcode en prijs. Vervolgens verpakken wij het in een zak en is het klaar voor verzending.

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Het proces van een eigen kledinglijn

Bij RET B.V. bent u aan het juiste adres om uw eigen kledinglijn te laten maken. U kunt er voor kiezen om eigen kleding aan te leveren en door ons te laten bedrukken of kiezen uit ons assortiment NO-LABEL kleding. Dit is is kleding zonder label, waar wij voor u een neklabel van uw merk in bedrukken. Een basic t-shirt of trui wordt dan uiteindelijk een volwaardig kledingstuk van uw eigen kledinglijn. In de webshop van Shirts4All krijgt u alvast een indruk van de verschillende no-label shirts. 

Indien gewenst kunnen wij een kaartje met barcode aan het kledingstuk verbinden en vervolgens netjes opvouwen en inpakken. 

Alles wordt in overleg met u bedacht en samengesteld. Zodat het perfect past bij de uitstraling die u voor ogen heeft, voor uw eigen kledinglijn. 

De mogelijkheden

Het opzetten van een eigen kleding label wordt steeds populairder. Wij bedrukken kleding voor een eigen kledinglijn met professionele materialen op onze eigen locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van kleding: 

Voordelen

Door onze eigen kledingprinters en hittepers kunnen wij veelzijdige ontwerpen maken voor op uw kleding. Daarom zijn wij flexibel met het bedrukken van zelf ontworpen kleding. Bij spoedaanvragen kunnen wij direct de kleding bedrukken. 

Grote oplage textiel laten bedrukken?

Wat kunt u verwachten bij de bedrukking van uw eigen kledinglijn?

Ons assortiment bestaat uit kleding van professionele kleding leveranciers waar wij al jarenlang mee samenwerken. 

Als klant van RET B.V. heeft u de keuze uit honderden soorten kleding dat altijd direct op voorraad is. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten kleding. U kunt kiezen voor kwalitatieve en getailleerde t-shirts en truien, maar ook voor eenvoudige en goedkope shirts. Wij kiezen voor kleding van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Met onze professionele apparatuur kunnen wij alle soorten textiel bedrukken. Voor meer informatie en advies kunt u altijd vrijblijvend een afspraak inplannen. Ons team staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar! Wat kunt u verwachten bij een samenwerking met RET B.V. voor het bedrukken van uw eigen kledinglijn?

  • Wij voorzien uw kleding van een eigen necklabel
  • De kleding wordt bedrukt met uw eigen ontwerp
  • Maak jouw kledinglijn compleet met een prijskaartje en verpakking in de huisstijl van het merk 
  • Mogelijkheden voor dropshipping

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J