Eigen kledinglijn

Alles is mogelijk op textiel, altijd de allerbeste kwaliteit

Start je eigen kledinglijn met no-label kleding én bedrukking

Bent u ondernemer in de kledingbranche en wil je eigen kleding laten bedrukken? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei soorten kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. Wij kunnen alles op kleding bedrukken en het hele proces voor uw kledingmerk verzorgen. 

 

Een eigen kledinglijn, bedrukt door RET B.V.?

Hoe werkt het ?

Kennismaking

We plannen een kennismaking in om wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Bedrukking van uw eigen kledinglijn

U levert de bestanden aan met de gewenste bedrukking op de kleding of we maken samen een ontwerp.

Kledingkeuze voor uw kledinglijn

U levert eigen kleding aan of kiest voor een NO-LABEL t-shirt of trui uit onze collectie.

Wij bedrukken de kleding

Wij hebben de kleding en de bedrukking en gaan aan de slag met uw kleding. We bedrukken, zeefdrukken of borduren de kleding volledig naar uw wens.

Een eigen label in het shirt

In de nek van het t-shirt of de trui bedrukken we een eigen necklabel. Dit geeft een professionele uitstraling en op dat moment heeft u écht uw eigen kledinglabel.

Jouw eigen kledinglabel is klaar voor verzending

Indien gewenst zorgen wij voor een kaartje aan het kledingstuk met barcode en prijs. Vervolgens verpakken wij het in een zak en is het klaar voor verzending.

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Wij denken graag met u mee en delen onze expertise

Bij RET B.V. bent u aan het juiste adres om uw eigen kledinglabel te laten maken. U kunt er voor kiezen om eigen kleding aan te leveren en door ons te laten bedrukken. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons NO-LABEL shirts te bestellen. Dit zijn shirts zonder label, waar wij dan voor u een neklabel in bedrukken. Een basic t-shirt of trui wordt dan uiteindelijk een volwaardig kledingstuk van uw eigen kledinglijn. Indien gewenst kunnen wij een kaartje met barcode aan het kledingstuk verbinden en vervolgens netjes opvouwen en inpakken. 

Alles wordt in overleg met u bedacht en samengesteld. Zodat het perfect past bij de uitstraling die u voor ogen heeft, voor uw eigen kledinglijn. 

De mogelijkheden

Het opzetten van een eigen kleding label wordt steeds populairder. Wij bedrukken kleding voor een eigen kledinglijn met professionele materialen op onze eigen locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van kleding: 

Voordelen

Door onze eigen kledingprinters en hittepers kunnen wij veelzijdige ontwerpen maken voor op uw kleding. Daarom zijn wij flexibel met het bedrukken van zelf ontworpen kleding. Bij spoedaanvragen kunnen wij direct de kleding bedrukken. Dit en meer zijn onze voordelen:  

Een greep uit de bedrukkingen voor
eigen kledinglabels

Grote oplage textiel laten bedrukken?

Wat kunt u verwachten bij de bedrukking van uw eigen kledinglijn?

Wij werken al lange tijd samen met diverse kleding leveranciers  voor de levering van promotionele- en bedrijfskleding.

Als klant van RET B.V. heeft u de keuze uit honderden soorten kleding dat altijd direct op voorraad is. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten kleding. U kunt kiezen voor kwalitatieve en getailleerde t-shirts en truien, maar ook voor eenvoudige en goedkope shirts. Wij kiezen voor kleding van duurzame kwaliteit en een hoog draagcomfort. Wij kunnen alle soorten textiel bedrukken, dankzij onze professionele apparatuur. Wij adviseren u graag, dus neem contact met ons op en dan plannen we geheel vrijblijvend een afspraak in. Wat kunt u verwachten bij een samenwerking met RET B.V. voor uw eigen kledinglijn?

  • Wij voorzien uw kleding van een eigen necklabel
  •  De kleding wordt naar wens bedrukt met uw ontwerp
  • Indien gewenst wordt de kleding voorzien van een prijskaartje en verpakking. 
  • Dropshipping is mogelijk, neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk alle mogelijkheden bij RET B.V.

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

PBM's

Bent u op zoek naar Persoons Beschermingsmiddelen voor u en uw personeel? Dan bent u bij RET B.V. aan het juiste adres. Werkschoenen, mondkapjes, bedrijfskleding, veiligheidshelmen en meer.

Direct een offerte aanvragen voor het opzetten van uw eigen kledinglijn?

Wij horen graag van je!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?