fbpx
Ga naar de inhoud

Een trui bedrukt met jouw favoriete horecagelegenheid in Hillegom

Steun de Hillegomse Horeca - Actie RET B.V. om de horeca te steunen.

Update 08-2021: Deze actie is gesloten. We hebben ontzettend veel reacties gekregen en een groot deel van de opbrengst aan de hroeca van Hillegom kunnen doneren.

Het is alweer ruim vier maanden geleden dat de restaurants en cafés werden gesloten, en er is helaas ook nog geen zicht op een snelle opening. Voor sommige café-eigenaren in Hillegom is het zelf al één jaar geleden dat zij voor het laatst een biertje hebben getapt voor hun gasten. De horeca wordt zwaar getroffen, en veel ondernemers hebben het moeilijk: tijd voor actie dacht het Hillegomse reclamebureau. 

Opbrengsten

Bij RET B.V.  kan je nu truien, t-shirts en tasjes kopen bedrukt met een pand van de verschillende horecagelegenheden in Hillegom. Klanten kunnen kiezen uit hun favoriete horecagelegenheid, en de opbrengst van de aankoop gaat direct (na aftrek van inkoop- en materiaalkosten) naar de betreffende horecazaak.

Inmiddels zijn er al bijna 200 t-shirts, truien en tasjes verkocht, en de opbrengsten zijn niet mals. Per verkocht item, gaat namelijk de helft naar de horeca. Dit betekent dat per verkochte trui er €15,- naar de horeca gaat en voor ieder verkocht t-shirt gaat er €10,- naar de horeca.

Geëmotioneerde horecaondernemers

“Het is heel mooi om te zien hoe de actie wordt ontvangen in Hillegom. We spreken geëmotioneerde horecaondernemers en enthousiaste stamgasten, zij zijn onder de indruk van de positiviteit die rond gonst in het dorp,” aldus initiatiefnemer Daan Verbruggen.

Een (financieel) steuntje in de rug

Het doel van de actie is om de Hillegomse Horeca een (financieel) steuntje in de rug te kunnen geven. Daan heeft het plaatje al voor zich: “ik hoop dat als ik over een paar maanden door het dorp loop, alle Hillegommers – in een kledingstuk bedrukt met hun favoriete horecagelegenheid – zie genieten op het terras van hun favoriete horecagelegenheid.”

Ontwerpen van inmiddels 15 horecazaken

De items zijn door RET B.V. zelf ontworpen en in overleg met de Horecagelegenheden online gezet. “We hebben nauw contact met de horecaondernemers, we vinden het belangrijk dat zij ook achter de actie en ontwerp staan”, geeft Daan aan. De bestellingen kunnen binnenkort afgehaald worden of worden verstuurd. “Zodra alle kledingstukken zijn bedrukt, brengen we deze naar de horecazaken in Hillegom. Zo kunnen zij de bestellingen zelf uitdelen, en hebben zij ook weer een leuk contactmoment met hun gasten.”  

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J