fbpx
Ga naar de inhoud

Een eigen webshop beginnen

Ontdek de mogelijkheden voor online verkopen

Jouw webshop, snel & professioneel online

Alles gaat online. En zo ook het shoppen. Wat je misschien niet weet, is dat achter jouw favoriete webshop urenlang werk zit. Hoe krijg je een webshop nou zo succesvol dat de (potentiële) klant daadwerkelijk over gaat tot aankoop? Sta jij op het punt om een eigen webshop te beginnen? Of wil je opnieuw jouw webshop laten bouwen? Dan ben je bij RET B.V. aan het juiste adres. Wij bouwen webshops in WooCommerce en Shopify en zorgen voor een goede koppeling met diverse betaalsystemen. 

Een webshop laten maken en zelf eenvoudig beheren?

Als specialist op het gebied van (online) marketing, ondersteunen wij jou bij het beginnen van een webshop. Zo maken wij altijd een website en webshop dit je zelf eenvoudig kan onderhouden. Sta jij op het punt om een webshop te starten? Dan is dit wel zo handig! Als je zelf je webshop beheert, kan je namelijk eenvoudig alle bestellingen beheren en producten toevoegen en verwijderen. Ook kan je zelf acties bedenken en kortingscodes toevoegen. 

Wij leggen de basis uit en zorgen voor een webshop die wordt gemaakt in WooCommerce of in Shopify. Dit zijn wereldwijd de meest gebruikte webshop software systemen. In overleg met jou en jouw producten, bepalen we het systeem waar we mee gaan werken. De webshop wordt volledig in jouw huisstijl gemaakt. 

 

RET B.V. helpt jou met het beginnen van jouw webshop:

Website met een webshop laten maken?

Wellicht heb je al een bestaande website, en wil je hier graag een webshop aan koppelen. Dat kan! Zo kunnen we aan een bestaande WordPress website gemakkelijk een WooCommerce webshop toevoegen. WooCommerce is namelijk het bestelsysteem van WordPress. Veel websites zijn gebouwd met het programma van WordPress. Het voordeel is dat je veel flexibiliteit hebt en je website en webshop oneindig uit kan bouwen. Zo kan je snel & goedkoop beginnen met een webshop. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J