fbpx
Meteen naar de inhoud

Een eigen webshop beginnen

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons bezig met allround reclame zoals webshop- en website ontwerp,  kleding bedrukken, kleding borduren, drukwerk en buitenreclame. Staat u op het punt om een webshop te beginnen? Daar kunnen wij u bij helpen! Wij hebben al meerdere succesvolle webshops ontworpen en helpen je graag op weg. Lees meer op deze pagina.

Alles gaat online. En zo ook het shoppen. Wat je misschien niet weet, is dat achter jouw favoriete webshop urenlang werk zit. Hoe krijg je een webshop nou zo succesvol dat de (potentiële) klant daadwerkelijk over gaat tot aankoop? Sta jij op het punt om een eigen webshop te beginnen? Of wil je opnieuw jouw webshop laten bouwen? Dan ben je bij RET B.V. aan het juiste adres. Wij bouwen webshops in WooCommerce en Shopify en zorgen voor een goede koppeling met diverse betaalsystemen. 

Een webshop laten maken en zelf eenvoudig beheren?

Wij zijn specialist op het gebied van (online) marketing. Wij maken websites en webshops en zorgen vervolgens dat jij het eenvoudig zelf kan onderhouden. Sta jij op het punt om een webshop te starten? Dan is dit wel zo handig! Als je zelf je webshop beheert, kan je eenvoudig alle bestellingen beheren en producten toevoegen en verwijderen. Ook kan je zelf acties bedenken en kortingscodes toevoegen. 

Wij leggen de basis en zorgen voor een webshop die wordt gemaakt in WooCommerce of in Shopify. Dit zijn wereldwijd de meest gebruikte webshop software systemen. In overleg met jou en jouw producten, bepalen we het systeem waar we mee gaan werken. De webshop wordt volledig in jouw huisstijl gemaakt. 

 

Waarom een webshop door RET B.V. laten bouwen?

Website met een webshop laten maken?

Wellicht heb je al een bestaande website, bijvoorbeeld voor jouw winkel? En wil je er een webshop aan toevoegen. Dat kan! We kunnen aan een WordPress website een koppeling met WooCommerce maken. WooCommerce is namelijk het bestelsysteem van WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte websites ter wereld en veel van onze klanten werken hier ook mee.

Wil je door ons een webshop laten maken? Dat kan! Samen bespreken we jouw wensen en vervolgens gaan wij aan de slag. Zoals je gewend bent bij RET B.V. onderhouden we korte lijnen. Na oplevering van de webshop, gaan we alles aan jou uitleggen. Je krijgt van ons een demonstratie en we zijn ook altijd nog bereikbaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. 

Zo kan je snel aan de slag met je webshop en heb je zelf ook het eigen beheer. 

Goed vindbaar, met waanzinnig design

Zodra je start met jouw nieuwe webshop, wil je natuurlijk dat de klanten bij jou gaan kopen. Daarom adviseren wij jou hoe je goed gevonden kan worden op Google. Zo maken wij gebruik van een plugin, die jou helpt met optimaliseren van je pagina’s. En zorgen we dat de webshop is gekoppeld aan jouw social media kanalen. Om goed zichtbaar te worden, is het ook belangrijk dat je webshop responsive is. Dit houdt in dat je webshop goed te bekijken is op mobiele telefoons. Veel webshops worden bekeken vanaf een telefoon, en dan is het fijn als je webshop nog steeds goed zichtbaar is. Je wilt tenslotte dat je klant niet afhaakt, maar blijft rondkijken en uiteindelijk iets gaat bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop en/of website op elk apparaat goed zichtbaar is.  

Uitgebreide service

Het bijhouden van een webshop kan – zeker in het begin – best ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij jou altijd op weg om jouw site goed draaiend te houden. Zo helpen wij jou met: 

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J