fbpx
Ga naar de inhoud

Drukwerk

Wij brengen uw ideeën tot leven met de meest creatieve creaties

Spring eruit met drukwerk

Ondanks de toename in online marketing, blijft offline marketing zoals drukwerk nog steeds een belangrijk en groot marketingkanaal. Wij brengen uw ideeën tot leven met creatieve creaties. Voor verschillende soorten drukwerk & reclame zoals flyers, visitekaartjes, stickers en brochures bieden wij snelle service vanuit onze Drukkerij in Hillegom. 

Een eigen ontwerp of laten ontwerpen? 

Uw drukwerk is uw visitekaartje van de onderneming. Naast een goede website en buitenreclame is het de belangrijkste identiteit.

Een professioneel ontwerp is daarom onmisbaar om tot de ideale vormgeving te komen. Met onze eigen ontwerpers & DTP-ers in huis kunnen wij een mooi ontwerp voor u verzorgen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen ontwerp aan te leveren, de keuze is geheel aan u.  Van standaard drukwerk tot aan specialistisch maatwerk. 

Snel uw drukwerk in huis? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom

Eigen print faciliteiten

In onze productielocatie in Hillegom beschikken wij over eigen print faciliteiten waarmee wij tot 1,75 meter kunnen printen. Voor specifieke afmetingen of goedkopere mogelijkheden werken wij samen met professionele partijen, zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit, service & prijs geven. In onze showroom bent u van harte welkom om alle voorbeelden van het drukwerk te bekijken en de papiersoorten te voelen. Bent u met spoed op zoek naar drukwerk? Heeft u bijvoorbeeld morgen al flyers nodig voor een evenement? Kom gerust langs of bel van te voren, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een spoedlevering.

Keuze uit verschillende soorten papier

De totaaloplossing voor al uw drukwerk

De laatste jaren hebben wij veel bedrijven in Hillegom en omstreken blij mogen maken met passend flyers, visitekaartjes en posters. Zelfs in Curaçao en Spanje weten ze ons te vinden, voor het verzorgen van goedkoop & snel drukwerk van de beste kwaliteit. Onze klanten roemen ons omdat wij de orders snel kunnen leveren, snel schakelen én meedenken. Natuurlijk speelt hierbij de juiste prijs-kwaliteitsverhouding mee.

Voor specifiek maatwerk hebben wij zelf niet altijd de juiste machines in huis. Deze opdrachten worden verzorgd door onze betrouwbare partners waar wij al jarenlang mee samenwerken. Dankzij het netwerk en ervaring met vaste leveranciers kunnen wij u voor iedere opdracht  snelle levertijden, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs garanderen!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J