Drukwerk

Wij brengen uw ideeën tot leven met de meest creatieve creaties

Spring eruit met drukwerk

Ondanks de toename in online marketing, blijft offline marketing nog steeds een belangrijke en groot marketingkanaal. Wij brengen uw ideeën tot leven met de meest creatieve creaties. Voor verschillende soorten drukwerk bieden wij snelle service vanuit onze Drukkerij in Hillegom. 

Wij zijn uw betrouwbare partner voor drukwerk

Een eigen ontwerp of laten ontwerpen

Uw drukwerk is uw visitekaartje van de onderneming. Naast een goede website en buitenreclame is het de belangrijkste identiteit.

Een professioneel ontwerp is daarom ook onmisbaar om tot de ideal vormgeving te komen. Met onze eigen ontwerpers & DTP-ers in huis kunnen wij een mooi ontwerp voor u verzorgen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen ontwerp aan te leveren, de keuze is geheel aan u.

De mogelijkheden

Wij verzorgen drukwerk & reclame zoals flyers, visitekaartjes, stickers & brochures. Van standaard drukwerk tot aan specialistisch maatwerk. Wij zijn een drukkerij in Hillegom en brengen elk idee tot leven op papier! 

Voordelen

Door eigen printers in huis kunnen wij snelle levertijden neerzetten. Het is dus mogelijk om op hele korte termijn uw poster, flyers of papier in huis te hebben. Daarnaast hebben onze andere producten verschillende levertijd opties. Wel zo makkelijk!

Een greep uit onze recent geleverde drukwerk

Snel uw drukwerk in huis? Dat kan bij RET B.V. in Hillegom

Eigen print faciliteiten

Wij beschikken over eigen print faciliteiten waarmee wij tot 1,75 meter kunnen printen. Wilt u iets groters? Wij werken samen met professionele partijen, die dit kunnen verzorgen. 

Wij adviseren u graag over de verschillende soorten drukwerk en papiersoorten. U kunt voorbeelden bekijken en de papiersoorten voelen. 

Bent u met spoed op zoek naar drukwerk? Kom gerust langs of bel van te voren, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een spoedlevering.

360 graden reclame

De totaaloplossing voor uw drukwerk

Wij hebben eigen print faciliteiten in onze drukkerij in Hillegom. Hierdoor kunnen we snel schakelen, en kunt u ook voor een spoedopdracht bij ons terecht. Wij hebben al veel bedrijven in Hillegom en omstreken de laatste jaren blij mogen maken met het perfecte drukwerk. Zelfs in Curaçao en Spanje weten ze ons te vinden, en hebben wij het drukwerk mogen verzorgen. Onze klanten weten ons te vinden omdat wij het drukwerk altijd binnen een aantal dagen kunnen leveren, snel schakelen én meedenken. Ook speelt de juiste prijs-kwaliteitsverhouding mee. 

Voor specifiek maatwerk hebben wij zelf niet altijd de juiste machines in huis. Deze opdrachten worden verzorgd door onze betrouwbare partners waar wij al jarenlang mee samenwerken. Door het netwerk en ervaring met onze leveranciers kunnen wij u voor iedere opdracht  snelle levertijden, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs garanderen! 

 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Kleding bedrukken

Bij RET B.V. ben je aan het adres voor het bedrukken van uw bedrijfs- of promotiekleding. Op kwalitatief textiel bedrukken of zeedrukken wij borst- en ruglogo's van 1 kleur tot aan full-colour.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen fantastische websites, werkend op elk systeem en platform.

Direct een offerte aanvragen voor drukwerk?

Wij horen graag van je!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?