fbpx
Meteen naar de inhoud

Goedkoop én snel drukwerk in Curaçao

Als lokale partner voor drukwerk & reclame houden wij ons bezig met kleding bedrukken, drukwerk en marketing in Curacao. Wij kunnen snel en goedkoop drukwerk leveren in Curacao. Lees verder over de mogelijkheden. 

Bent u op zoek naar betrouwbare drukkerij in Curacao? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wist je dat het veel geld kan schelen om je drukwerk of bedrijfskleding uit Curacao in Nederland te laten drukken? Wij leveren wekelijks zendingen af in Willemstad per zeevracht of per luchtvracht. Je kunt dus het drukwerk verkrijgen met de internetprijzen uit Nederland. Groot voordeel, bij ons betaal je géén btw en géén invoerrechten om het drukwerk in Curacao te krijgen.

Drukwerk & bedrijfskleding in Curacao, vanuit Nederland

RET B.V. zorgt voor al uw drukwerk, (buiten)reclame, bedrijfskleding en zelfs websites. Vanuit Nederland zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk in Curacao is. 

Bedrukte bedrijfskleding, voor uw personeel in Curaçao

Bij het bedrukken van kleding maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Onze vaste staffelprijzen kunt u eenvoudig opvragen, door het contactformulier in te vullen of te bellen. Als u kleding wilt laten bedrukken in Curacao, dan sturen wij u altijd van te voren een proefdruk. U krijgt dan een foto met hoe de bedrukte kleding eruit komt te zien. Gaat u akkoord? Dan gaan wij aan de slag en maken we het vervolgens klaar voor transport naar Curacao. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

Voor bedrijfskleding en drukwerk werken wij samen met verschillende leveranciers.  Wij kunnen u adviseren over passende bedrijfskleding, dat comfortabel is voor het klimaat in Curacao.  Dankzij onze logistieke partners, kan uw bestelling binnen één maand op het eiland zijn. 

Onze accountmanager komt persoonlijk bij u langs

Een deel van ons team is werkzaam vanaf Curacao. Dit betekent dat wij snel bij u langs kunnen komen om u van passend advies te voorzien. Wij kunnen dan direct voorbeelden laten zien en een indicatie geven van de kosten. 

Zo weet u direct met welke partij u te maken heeft, en waar u aan toe bent. Wist u dat wij ook website & webshop ontwerp doen. Voor verschillende bedrijven in Curacao hebben wij de online marketing & websites mogen ontwikkelen. 

Dankzij onze fysieke aanwezigheid én goede logistieke partners, heeft u goedkoop én snel druk- en printwerk in Willemstad! 

Een betrouwbare partner in Curacao

Printwerk is onmisbaar voor uw bedrijf, hotel, evenement of vereniging. Heeft u hulp nodig bij een professioneel ontwerp? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij komen bij u langs, en samen gaan we aan de slag voor een passend ontwerp. Door onze eigen printers in huis, kunnen wij snelle levertijden in combinatie met uitstekende kwaliteit garanderen.

Wist u dat bedrukte t-shirts onverminderd populair blijven? En het is zeker bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw t-shirts vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden:

  • Zeefdruk: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk.
  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: Er wordt een logo of tekst geborduurd op uw (bedrijfs)kleding. 

Verzendmethoden

Bij RET B.V. kunnen wij razendsnel uw drukwerk, promotiemateriaal en bedrukte kleding leveren. Wij hebben een logistiek netwerk en daardoor kunnen wij het drukwerk tegen scherpe prijzen versturen. 

Over het algemeen versturen we alles per zeevracht. Heeft u spoed? Dan is er in sommige gevallen ook luchtvracht mogelijk. Doordat wij geen BTW en invoerrechten hoeven te rekenen, kunt u goedkoop over uw drukwerk beschikken. 

Doordat wij tegen scherpe voorwaarden de bedrukte items kunnen versturen, is het de moeite waard om een offerte op te vragen

Een website laten maken in Curacao

Naast uw reclame en drukwerk verzorgen wij ook compleet nieuwe websites voor onze klanten in Curaçao. Doordat wij zelf ook aanwezig zijn op het eiland kunnen wij snel, voordelig en door middel van korte lijnen een nieuwe website realiseren. 

Eerder hebben wij voor de webshop Curblue een compleet nieuwe website en webshop mogen verzorgen inclusief betaalsysteem. Daarnaast hebben wij voor het bouwproject The Breeze en Blije Rust, nabij Blue Bay Resort een website ontworpen. Deze websites zijn voorzien van alle verkoopinformatie, foto’s en contactformulier. 

Wilt u een nieuwe website laten maken door een van onze professionele webdevelopers in Curaçao? Laat het ons weten en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J