Goedkoop én snel drukwerk in Curaçao

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij zijn een lokale partner en houden ons ook bezig met kleding bedrukken, drukwerk en marketing in Curacao. Wij kunnen snel en goedkoop drukwerk leveren in Curacao. Lees verder over de mogelijkheden. 

RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, bedrijfskleding, website ontwerp en buitenreclame. Bent u op zoek naar drukwerk in Curacao? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wist je dat het veel geld kan schelen om je drukwerk uit Curacao bij ons in Nederland te laten drukken? Wij leveren wekelijks zendingen af in Willemstad per zeevracht of per luchtvracht. Je kunt dus het drukwerk verkrijgen met de internetprijzen uit Nederland. Groot voordeel, bij ons betaal je géén btw en géén invoerrechten om het drukwerk in Curacao te krijgen.

Drukwerk in Curacao, vanuit Nederland

Wij zijn specialist op het gebied van kleding bedrukken en drukwerk. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, stickers, kaarten, posters of magazines.

Bij het bedrukken van kleding maken wij gebruik van verschillende druktechnieken zoals transferdruk, zeefdruk en borduren. Dankzij onze eigen machines kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Wij hebben vaste staffelprijzen, welke u eenvoudig kunt opvragen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen. Als u kleding wilt laten bedrukken in Curacao, dan sturen wij u altijd van te voren een proefdruk. U krijgt dan een foto met hoe het eruit komt te zien. Bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag en maken we het vervolgens klaar voor transport naar Curacao. Wij rekenen geen instel of zetkosten!

Wij werken samen met verschillende leveranciers. U heeft daardoor keuze uit honderden soorten, die direct op voorraad zijn. Wij kunnen u adviseren over passende bedrijfskleding, dat comfortabel is voor het klimaat in Curacao. Wij bedrukken de kleding of verzorgen het drukwerk altijd binnen 10 werkdagen. Vervolgens wordt het naar Curacao verstuurd. Dankzij onze logistieke partners, kan het binnen één maand op het eiland zijn. 

Onze accountmanager komt persoonlijk bij u langs

Een deel van ons team is werkzaam vanaf Curacao. Dit betekent dat wij snel bij u langs kunnen komen om u van passend advies te voorzien. Wij kunnen dan direct voorbeelden laten zien en een indicatie geven van de kosten. 

Zo weet u direct met welke partij u te maken heeft, en waar u aan toe bent. Wist u dat wij ook website & webshop ontwerp doen. Voor verschillende bedrijven in Curacao hebben wij de online marketing & websites mogen ontwikkelen. 

Dankzij onze fysieke aanwezigheid én goede logistieke partners, heeft u goedkoop én snel druk- en printwerk in Willemstad! 

Een betrouwbare partner in Curacao

Printwerk is onmisbaar voor uw bedrijf, hotel, evenement of vereniging. Heeft u hulp nodig bij een professioneel ontwerp? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij komen bij u langs, en samen gaan we aan de slag voor een passend ontwerp. Door onze eigen printers in huis, kunnen wij snelle levertijden in combinatie met uitstekende kwaliteit garanderen.

Wist u dat bedrukte t-shirts onverminderd populair blijven? En het is zeker bij menig evenement een vereiste. Wij bedrukken uw t-shirts vakkundig met eigen materialen. Voor het bedrukken van kleding zijn er diverse mogelijkheden:

  • Zeefdruk: dit is vooral geschikt voor hoge oplages. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk.
  • Flexfolie druk: heldere resultaten en strak bedrukt
  • Full-colour druk: dit is een meer-kleuren afdruk op een t-shirt of ander textiel.
  • Borduren: Er wordt een logo of tekst geborduurd op uw (bedrijfs)kleding. 

Verzendmethoden

Bij RET B.V. kunnen wij razendsnel uw drukwerk, promotiemateriaal en bedrukte kleding leveren. Wij hebben een logistiek netwerk en daardoor kunnen wij het drukwerk tegen scherpe prijzen versturen. 

Over het algemeen versturen we alles per zeevracht. Heeft u spoed? Dan is er in sommige gevallen ook luchtvracht mogelijk. Doordat wij geen BTW en invoerrechten hoeven te rekenen, kunt u goedkoop over uw drukwerk beschikken. 

Doordat wij tegen scherpe voorwaarden de bedrukte items kunnen versturen, is het de moeite waard om een offerte op te vragen

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!