fbpx
Ga naar de inhoud

Goedkoop én snel drukwerk in Curaçao​

Drukwerk en bedrijfskleding Bayside Boutique Hotel Curacao - visitekaartjes - deurhangers hotel - ansichtkaarten

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Curacao?

Drukwerk snel & voordelig in Curacao

Bent u op zoek naar betrouwbare drukkerij in Curacao? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wist je dat het veel geld kan schelen om je drukwerk of bedrijfskleding uit Curacao in Nederland te laten drukken? Wij leveren wekelijks zendingen af in Willemstad per zeevracht of per luchtvracht. Je kunt dus het drukwerk verkrijgen met de internetprijzen uit Nederland. Groot voordeel, bij ons betaal je géén btw en géén invoerrechten om het drukwerk in Curacao te krijgen.

Drukwerk & bedrijfskleding in Curacao, vanuit Nederland

RET B.V. zorgt voor al uw drukwerk, (buiten)reclame, bedrijfskleding en zelfs websites. Vanuit Nederland zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk in Curacao is. 

Bedrukte bedrijfskleding, voor uw personeel in Curaçao

Bent u op zoek naar bedrukte bedrijfskleding voor uw medewerkers op de Nederlandse Antillen? Wij helpen u graag. In onze professionele (kleding) drukkerij in Nederland ontwerpen, bedrukken, borduren en versturen wij de bedrukte kleding. 

Voor bedrijfskleding en drukwerk werken wij samen met verschillende leveranciers.  Wij kunnen u adviseren over passende bedrijfskleding, dat comfortabel is voor het klimaat in Curacao.  Dankzij onze logistieke partners, kan uw bestelling binnen één maand op het eiland zijn. 

Persoonlijk advies

Een deel van ons team is werkzaam op Curacao. Dit betekent dat wij snel bij u langs kunnen komen om u van passend advies te voorzien. Wij kunnen u wat voorbeelden laten zien en een indicatie geven van de kosten. 

Dankzij ons persoonlijke advies weet u direct met welke partij u te maken heeft, en waar u aan toe bent. Wist u dat wij ook website & webshop ontwerp doen. Voor verschillende bedrijven in Curacao hebben wij de online marketing & websites mogen ontwikkelen. 

Dankzij onze fysieke aanwezigheid én goede logistieke partners, heeft u goedkoop én snel druk- en printwerk in Willemstad! 

Zichtbaar online, met een mooie website & webshop

Een website laten maken in Curacao

Naast uw reclame en drukwerk verzorgen wij ook compleet nieuwe websites voor onze klanten in Curaçao. Doordat wij zelf ook aanwezig zijn op het eiland kunnen wij snel, voordelig en door middel van korte lijnen een nieuwe website realiseren. 

Eerder hebben wij voor de webshop Curblue een compleet nieuwe website en webshop mogen verzorgen inclusief betaalsysteem. Daarnaast hebben wij voor het bouwproject The Breeze en Blije Rust, nabij Blue Bay Resort een website ontworpen. Deze websites zijn voorzien van alle verkoopinformatie, foto’s en contactformulier. 

Wilt u een nieuwe website laten maken door een van onze professionele webdevelopers in Curaçao? Laat het ons weten en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J