fbpx
Ga naar de inhoud

Corona preventie- en communicatie producten

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Wij kunnen jou helpen met artikelen die relevant zijn in 2020 rondom het coronavirus. Denk hierbij aan bedrukte mondkapjes, stickers, informatie flyers, spatschermen en banners.

Veiligheidshesjes bedrukt met afstand houden - veiligheidshesjes bedrukt - hesjes met bedrukking - bedrijfskleding bedrukt - bedrijfskleding logistiek en transport

RET B.V. in Hillegom is een lokale partner voor drukwerk, kleding bedrukken, bedrijfskleding, website ontwerp en buitenreclame. In de gekke tijd waar we anno 2020 in leven kunnen wij u helpen met corona preventie- en communicatie producten zoals bedrukte mondkapjes, stickers, informatie folders, bewegwijzering, spatschermen en nog veel meer. We kunnen dit leveren in uw eigen huisstijl en alles conform de maatregelen die zijn gesteld. 

Bedrukte mondkapjes

RET B.V. is de specialist in de Bollenstreek op het gebied van kleding bedrukken. Wij hebben sinds het coronavirus ook een grote hoeveelheid katoenen wasbare mondkapjes op voorraad. Deze mondkapjes bedrukken wij met het logo van uw bedrijf. De mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden. 

De kosten van bedrukte mondkapjes zijn €5,- per stuk (excl. btw & incl. bedrukking) met een minimale afname van 5 stuks. Bij grotere afname is er staffelkorting. 

Bij het bedrukken van mondkapjes maken wij gebruik van transferdruk. De bedrukking blijft tot minimaal 400x wassen nog mooi. Wij beschikken over eigen machines en daardoor kunnen wij de bedrukte mondkapjes al binnen 3 werkdagen aan u leveren. 

Vloerstickers & Bewegwijzering

Met duidelijke bewegwijzering en vloerstickers geef je duidelijk aan jouw klanten en personeel aan wat de looproute is.

Met de stickers kan je aangeven dat de 1,5 meter afstand gehanteerd dient te worden en  met pijlen op de stickers wordt de route weergeven. De opvallende stickers en bewegwijzering zorgt ervoor dat jouw klanten scherp blijven en laat zien dat uw bedrijf de maatregelen serieus neemt.

De vloerstickers zijn van uitstekende kwaliteit. Het moet tenslotte tegen veel beweging en vuil kunnen. Indien gewenst kunnen onze eigen montage medewerkers de stickers bij u komen monteren. Zo weet u zeker dat de vloerstickers goed zitten. 

Wij kunnen ook raamstickers voor u verzorgen. Op de raamstickers kan de in- en uitgang worden weergeven en kunnen de maatregelen nog eens benoemd worden. 

Vraag bij ons de mogelijkheden op, wij kunnen alle stickers in uw eigen huisstijl leveren. Bekijk onderstaand alle voorbeelden van preventie- en communicatie producten die wij geleverd hebben. 

Drukwerk voor Covid-19 communicatie

Printwerk is onmisbaar voor uw bedrijf, hotel, evenement of vereniging. Helaas hebben wij te maken met het coronavirus, en heeft u wat ander drukwerk nodig dan normaal. U wilt uw klanten goed informeren over de getroffen maatregelen. Daar kunnen wij u mee helpen. Een poster met daarop de corona maatregelen, flyers met aangepaste diensten vanwege het coronavirus of stickers die u kunt plakken in uw bedrijf.

Wij hebben een standaard ontwerp met daarop de actuele maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Dit passen wij aan met uw logo. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een eigen ontwerp aan te leveren. U kunt kiezen voor posters in A2, A3 of A4 en bijpassende flyers. 

Dankzij onze eigen printers in huis, kunnen wij snelle levertijden in combinatie met uitstekende kwaliteit garanderen.

Veiligheidshesjes bedrukt met 1,5 meter afstand houden​

Is het druk binnen uw bedrijf en wilt u dat uw medewerkesr op een veilige manier kunnen werken? Geef ze dan zichtbaarheid met veiligheidshesjes bedrukt met 1,5 meter afstand houden.

Bij RET B.V. kunt u goedkope veiligheidshesjes bestellen in verschillende kleuren. Kies voor een opdruk en eventueel een eigen logo, en wij regelen vervolgens de rest. 

De veiligheidshesjes speciaal voor het coronavirus bedrukt met 1,5 meter afstand houden, kunnen wij in eigen huis bedrukken. Daardoor heeft u ze al snel in huis. Zijn er plotseling aangescherpte corona maatregelen? Geen probleem, dankzij onze voorraad en flexibiliteit heeft u de veiligheidshesjes snel in huis. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J