fbpx
Meteen naar de inhoud

Containerstickers

RET B.V. is een fullservice reclamebureau in Hillegom. Voor alle soorten drukwerk, kleding & stickers kan je bij ons terecht. En nu ook voor container stickers!  Jouw afvalcontainers zijn vanaf nu nooit meer kwijt dankzij de stickers met huisnummer.

Jouw huisnummer bedrukt op de vuilsnisbak!

Ken je dat? Iedere week weer zoeken welke bak nou van jou is? Daar hebben wij een oplossing voor. Containerstickers! Met water-en zonbestendige stickers van jouuw huisnummer, ben je nooit meer jouw afvalbak kwijt. 

Containersticker van uw huisnummer!

De containerstickers worden van hoogwaardig materiaal gemaakt in onze drukkerij in Hillegom. De stickers kan je zelf op de container/vuilnisbak plakken en zijn zeer geschikt voor langdurig gebruik onder verschillende weersomstandigheden. 

Wat kost een containersticker? 

De kosten voor een containersticker zijn €20,- (incl. Btw) voor een set van 3 stickers. Alle stickers zijn 15 cm breed (hoogte in verhouding). 

Direct jouw stickers aanvragen:

Na het invullen van onderstaand formulier, ontvang je van ons binnen 3 werkdagen een bevestigingsmail en de datum wanneer de stickers opgehaald kunnen worden (pinnen bij afhalen). 

Een op maat gemaakte offerte of weten wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op en bekijk hier al onze diensten. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J