Buitenreclame

Krachtige buitenreclame

Altijd zichtbaar aan de buitenkant

Waar loopt u naar binnen, en waar niet? Een beslissing die mensen binnen enkele seconden maken. Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding.  

 

Wat wilt u uitstralen aan de buitenkant?

Wij zorgen dat u opvalt

De buitenreclame dient functioneel te zijn, namelijk uw zichtbaarheid en herkenbaarheid vergroten. Voordat wij aan de slag gaan met uw ‘outdoor sign’ komen we altijd even langs. Zo hebben wij een indruk van de locatie en kunnen we direct de maten opnemen. Nadat wij de omgeving verkend hebben, maken wij samen met u een plan voor de optimale kleur en stijl keuze.

Voor een strakke uitstraling (en mogelijkheid tot veranderen) kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aluminium steigerframes. Zoekt u iets duurzamers en wilt u ook privacy voor de ramen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor raamstickers of raamfolie in combinatie met reclame borden

De mogelijkheden

Wij leveren diverse all-in oplossingen om van de buitenkant van uw bedrijf of evenement een echte publiekstrekker te maken. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de diverse invloeden van het weer, dat invloed kan hebben op buitenreclame.  

Voordelen

Wij hebben op onze productie locatie in Hillegom eigen machines waar wij zelf o.a. raamstickers mee kunnen printen. Er is veel mogelijk op het gebied van buitenreclame, en daar kunnen wij u uitgebreid over adviseren. 

Een greep uit onze buitenreclame projecten

Eigen montage door RET B.V.

Professioneel & duidelijk zichtbaar aan de buitenkant

Wij ontwerpen en leveren niet alleen uw buitenreclame, wij komen het ook bij u monteren.

De juiste montage of het aanbrengen van stickers verhoogt de levensduur van uw reclame. Daarom is de juiste professionele montage van groot belang. Samen met u bepalen we welke identiteit uw reclame uiting moet hebben en passen daar onze montage op aan. Grote hoogtes of lange afstanden is geen enkel probleem!

Wij werken altijd aan de hand van een drukproef. Dit zorgt ervoor dat u een beeld krijgt hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien. Hierdoor zijn er achteraf geen verrassingen.

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Kleding bedrukken

Bij RET B.V. ben je aan het adres voor het bedrukken van uw bedrijfs- of promotiekleding. Op kwalitatief textiel bedrukken of zeedrukken wij borst- en ruglogo's van 1 kleur tot aan full-colour.

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen fantastische websites, werkend op elk systeem en platform.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?