fbpx
Ga naar de inhoud

Buitenreclame

Krachtige buitenreclame

Altijd zichtbaar aan de buitenkant

Waar loopt u naar binnen, en waar niet? Een beslissing die mensen binnen enkele seconden maken. Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding.  Bij RET B.V. bent u aan het juiste adres voor allerlei buitenreclame zoals vlaggen, bouwhekdoeken, reclameborden, stickers, spandoeken en steigerframes. U kunt een eigen ontwerp aanleveren of een ontwerp laten maken door onze medewerkers. Wij houden rekening met de juiste kleuren en maten voor het object. 

 

Wat wilt u uitstralen aan de buitenkant?

Duurzame en functionele buitenreclame

De buitenreclame dient functioneel te zijn, namelijk uw zichtbaarheid en herkenbaarheid vergroten. Voordat wij aan de slag gaan met uw ‘outdoor sign’ komen we graag even langs. Zo krijgen wij een indruk van de locatie en kunnen we direct de maten opnemen. Nadat wij de omgeving verkend hebben, maken wij samen met u een plan voor de optimale kleur en stijl.

Voor een strakke uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aluminium steigerframes. In de frames kunt u een doek plaatsen wat u per evenement of bouwproject kunt veranderen. Privacy en zichtbaarheid op uw ramen? Dan kiest u voor raamstickers of raamfolie in uw huisstijl. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing!

De mogelijkheden:

Voordelen van RET B.V. :

Een greep uit onze buitenreclame projecten

Eigen montage door RET B.V.

Ontwerp & montage van uw buitenreclame

Wij ontwerpen en leveren niet alleen uw buitenreclame, wij komen het ook bij u op locatie monteren.

De juiste montage of het aanbrengen van stickers verhoogt de levensduur van uw reclame. Daarom is de juiste professionele montage van groot belang. Samen met u bepalen we welke identiteit uw reclame uiting moet hebben en passen daar onze montage op aan. Grote hoogtes of lange afstanden is geen enkel probleem!

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J