fbpx
Ga naar de inhoud

Veiligheidsschoenen

Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, werkschoenen Hillegom - PBM's voor ieder beroep - Bedrijfskleding bedrukken - Werkkleding bedrukken

Dé leverancier van bedrijfs- en promotiekleding

Veiligheidsschoenen voor iedere branche

Op zoek naar comfortabele en veilige werkschoenen? Dan bent u bij RET B.V. in Hillegom aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment veiligheidsschoenen en zijn exclusieve dealer van een aantal grote merken in de workwear industrie. Bij ons in de showroom vindt u veiligheidsschoenen voor iedere branche welke u kunt komen bekijken en passen

U kunt bij ons terecht voor veiligheidsschoenen & bedrijfskleding in verschillende beroepsgroepen:

In onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl kunt u alvast het assortiment bekijken, direct bestellen of een offerte aanvragen.

Nieuw in ons assortiment

Werkschoenen van Quick

Sinds 2022 zijn wij leverancier van de werkschoenen van het merk Quick 1905. Dit is een oer-Hollands, vrijgevochten en onafhankelijk merk en staat bekend om zijn sportieve, comfortabele en veilige werkschoenen. Een merk dat goed past bij ons bedrijf en waar wij 100% achter staan. 

Bestel jouw Quick werkschoenen bij RET B.V. en profiteer van de scherpe prijzen, snelle levering en het beste (lokale) advies. 

Een greep uit onze veiligheidsschoenen

Onze best verkochte merken:

Veiligheid, stijl & kwaliteit

Veiligheidsschoenen van kwaliteit

Wij zijn exclusief dealer in de regio van een aantal grote merken in de workwear industrie. Zo vindt u in ons assortiment veiligheidsschoenen en bedrijfskleding van Quick, Santino, Fristads, Mascot, Tricorp en Clique. Een deel van ons aanbod werkschoenen is te bekijken en te bestellen in de webshop RET BedrijfskledingOmdat wij goede afspraken hebben met onze leveranciers kunnen wij u altijd de allerbeste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden. 

Veiligheidsschoenen passend bij uw werkkleding

Werkkleding en werkschoenen worden steeds moderner. De merken waar wij mee samenwerken hebben sommige items zo ontworpen, dat het ook prima casual te dragen is. Wat dacht u van veiligheidsschoenen in een sneakermodel? Of een getailleerde werkjas?  Dit kunnen wij u allemaal laten zien in de showroom. Daarnaast kunnen wij de gekozen bedrijfskleding voor u bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo. 

De leverancier van veiligheidsschoenen & werkschoenen in de Bollenstreek

Alle schoenen die wij aanbieden is duurzaam, heeft een hoog draagcomfort en de beste prijs-kwaliteitverhouding.  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, omdat u niet in de omgeving van de Bollenstreek woont? Geen probleem, telefonisch of via een videogesprek geven wij u graag passend advies. Bent u op zoek naar grote aantallen werkschoenen? Dan komen wij graag bij u langs met een aantal pasmodellen! 

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J