fbpx
Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding
Logistiek & transport

Showroom ret bv Hillegom - Bedrijfskleding - Werkkleding - Kleding bedrukken - Kleding borduren - Bedrijfskleding met logo

Dé leverancier van bedrijfs- en promotiekleding

Beschermende en comfortabele bedrijfskleding voor de logistiek

Voor werknemers in de logistiek & transport staat veilig werken op nummer een. Naast persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen is beschermende werkkleding ook erg belangrijk.  Bij RET B.V. beschikken wij over een groot assortiment bedrijfskleding voor de logistiek & transport sector en zijn wij dealer van een aantal grote merken in de workwear industrie. Bij ons in de showroom kunt u alle bedrijfskleding en PBM’s bekijken en passen. De gekozen bedrijfskleding kunnen wij in eigen productie ook voor u bedrukken of borduren.

In onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl kunt u alvast het assortiment bekijken, direct bestellen of een offerte aanvragen. 

Ontdek de mogelijkheden voor logistiek & transport medewerkers

Veilige en zichtbare bedrijfskleding

Als exclusieve dealer van een aantal grote merken uit de workwear industrie in de regio kunnen wij u de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. Voor medewerkers in de logistiek en transport is het belangrijk om bedrijfskleding te hebben die passend zijn bij de werkzaamheden. Denk aan comfortabele werkkleding voor chauffeurs en ademende werkkleding voor medewerkers in een magazijn. Voor de logistiek hebben wij  fijne polo’s & t-shirts met ademend vermogen en sneldrogend. Vaak wordt er in deze branche ook gekozen voor een bodywarmer. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste bedrijfskleding voor uw organisatie. 

Bedrijfskleding geschikt voor logistiek & transport

Naast comfortabele werkkleding voor logistiek & transport medewerkers is het ook van belang dat de werkkleding die u draagt in de logistiek veilig is. Wij verkopen stevige werkbroeken met extra zakken en lussen erin,  om klein gereedschap, sleutels of telefoons in te bewaren. En voor extra zichtbaarheid langs de openbare weg verkopen wij reflecterende bedrijfskleding. Maak uw bedrijfskleding compleet met PBM’s zoals kniebeschermers, handschoenen en veiligheidsschoenen

Een greep uit onze bedrijfskleding voor de logistiek

Onze best verkochte merken:

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J