fbpx
Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding Horeca

Dé leverancier van bedrijfs- en promotiekleding voor de horeca

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding voor de horeca?

Bij RET B.V. bent u aan het adres voor moderne en professionele bedrijfskleding voor de Horeca! In ons assortiment van kleding hebben wij blouses, schorten, mutsen en koksuniforms speciaal voor hotels, restaurants, bars en evenementen. Het assortiment aan horecakleding is te bekijken in onze showroom in Hillegom, maar ook in het online assortiment in onze webshop.

Alle horecakleding uit ons assortiment kunnen wij bedrukken en borduren met het logo van uw hotel, restaurant of café. 

Een greep uit de bedrukte bedrijfskleding voor de horeca

Onze best verkochte merken:

Veiligheid, stijl & kwaliteit voor de horeca

Bedrijfskleding van kwaliteit

In ons aanbod bedrijfskleding kunt u een aantal grote merken uit de workwear industrie vinden. Als exclusieve dealer in de regio kunnen wij u daarom de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. Daarbij vinden wij comfortabele bedrijfskleding voor de horeca erg belangrijk.  Uitstekend prijs- kwaliteitsniveau, lokaal en advies en de kleding voorzien van een logo. Allemaal onder één dak, wel zo makkelijk.

Bedrijfskleding geschikt voor de horeca

Doordat wij een ruim assortiment aanbieden,  zit er altijd wel iets tussen wat past bij uw werkzaamheden. Voor de horeca is het belangrijk dat de werkkleding comfortabel zit en bestendig is tegen hitte. Daarom hebben wij speciaal voor de koks hittebestendige kokskleding zoals koksbroeken, koksjassen en koksmutsen. Voor personeel in de bediening bieden wij schorten en sloven die tevens bestendig zijn tegen hitte en vetten. Alle kleding kunt u zelf customizen met een bedrukking of borduring in uw eigen huisstijl. 

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J