fbpx
Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding

Dé leverancier van bedrijfs- en promotiekleding

Professionele bedrijfskleding voor iedere branche

Voor een professionele en uniforme uitstraling voor uw bedrijf, kiest u voor bedrijfskleding of werkkleding. Wij beschikken over een ruim assortiment bedrijfskleding en zijn exclusieve dealer van een aantal grote merken in de workwear industrie. Bij ons in de showroom, centraal in de Bollenstreek kunt u alle bedrijfskleding en PBM’s (zoals werkschoenen) komen bekijken en passen. Uiteraard kunnen wij de kleding ook voor u bedrukken

Bedrijfskleding voor iedere branche: 

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Bedrijfskleding bedrukken

RET B.V. is dé leverancier van bedrijfskleding in de Bollenstreek. Naast het leveren van bedrijfskleding, kunnen wij de kleding voor u en uw collega’s bedrukken of borduren.  Goed voorbereid en comfortabel werken, vraagt om de juiste werkkleding is onze ervaring. Of het nu gaat om een stevige werkbroek een warme – en goed ademende – werkjas of een eenvoudig t-shirt. Goede bedrijfskleding, maakt het werken een stuk aangenamer. 

In eigen productie  bedrukken of borduren wij de kleding. Hierbij maakt het niet uit hoe groot uw team is. Heeft u voor honderden mensen bedrijfskleding nodig of bent u ZZP-er? Alles is mogelijk en wij geven u graag een passend advies en prijsvoorstel. 

Voordelen van werken met RET B.V.

Afgeronde projecten voor bedrukte bedrijfskleding:

Onze best verkochte merken:

Veiligheid, stijl & kwaliteit

Bedrijfskleding van kwaliteit

Wij zijn exclusief dealer in de regio van een aantal grote kledingmerken in de workwear industrie. Zo vindt u in ons assortiment kleding van Santino, Fristads, Mascot, Tricorp en Clique. Een groot deel van ons assortiment is te bekijken en te bestellen in onze webshopOmdat wij goede afspraken hebben met onze leveranciers kunnen wij u de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. 

Uitstekende prijs- kwaliteitsniveau, lokaal en advies en bedrukking of borduring. Allemaal onder één dak, centraal in de Bollenstreek, wel zo makkelijk.

Bedrijfskleding in uw huisstijl

Werkkleding wordt steeds moderner. De merken waar wij mee samenwerken hebben sommige items zo ontworpen, dat het ook prima casual te dragen is. Wat dacht u van veiligheidsschoenen in een sneakermodel? Of een getailleerde werkjas?  Dit kunnen wij u allemaal laten zien in de showroom. Daarnaast kunt u de kleding zelf customizen met een bedrukking of borduring met logo. 

De leverancier van bedrijfskleding in de Bollenstreek

Alle kleding die wij aanbieden is duurzaam, heeft een hoog draagcomfort en de beste prijs-kwaliteitverhouding.  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, omdat u niet in de omgeving van de Bollenstreek woont? Geen probleem, telefonisch of via een videogesprek geven wij u graag passend advies. En is er een match? Dan komen wij graag bij u langs met een aantal pasmodellen! 

Heeft iedereen de juiste maat?

Pasmodellen of passen in de showroom

Voordat u het hele team in het nieuw steekt, wilt u natuurlijk zeker weten dat alles goed zit. Daarom bieden wij kosteloos pasmodellen aan. Dit zijn kledingstukken, in verschillende maten. Deze pasmodellen komen wij bij u brengen, en zo kunnen uw medewerkers de kleding gewoon bij u op locatie passen. Heeft iedereen gepast? Dan geeft u de maten en aantallen aan ons door, en zorgen wij dat de nieuwe bedrijfskleding voor het hele team zo snel mogelijk bij u op locatie is.

Het is ook mogelijk om de kleding in onze showroom te komen passen. U kunt dan direct kijken welk model u het fijnst vindt. Zijn alle maten goed? Dan kunt u de bedrijfskleding direct meenemen en betalen. U krijgt de factuur vervolgens per mail toegestuurd. 

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J