Bedrijfskleding

Bedrijfskleding bedrukken en borduren bij RET B.V. in Hillegom - Een kijkje in onze showroom met een groot aanbod aan bedrijfskleding, promotionele kleding en sportkleding.

Dé leverancier van bedrijfs- en promotiekleding

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding?

Voor een professionele en uniforme uitstraling voor uw bedrijf, kiest u voor bedrijfskleding. Wij beschikken over een ruim assortiment bedrijfskleding en zijn exclusieve dealer van een aantal grote merken in de workwear industrie. Bij ons in de showroom, centraal in de Bollenstreek kunt u alle bedrijfskleding en PBM’s bekijk en passen. Uiteraard kunnen wij de kleding ook voor u bedrukken

U kunt bij ons terecht voor kleding in verschillende beroepsgroepen:

In onze webshop www.ret-bedrijfskleding.nl kunt u het volledige assortiment bekijken, direct bestellen of een offerte aanvragen. 

Wat wilt u op uw kleding bedrukt hebben?

Bedrijfskleding voor ieder beroep

RET B.V. is dé leverancier van bedrijfskleding in de Bollenstreek. Naast het leveren van bedrijfskleding, kunnen wij de kleding voorzien van een bedrukking of borduring.

Goed voorbereid en comfortabel werken, vraagt om de juiste werkkleding is onze ervaring. Of het nu gaat om een stevige werkbroek een warme – en goed ademende – werkjas of een eenvoudig t-shirt. Goede werkkleding, maakt het werken een stuk aangenamer. 

In eigen productie kunnen wij de bedrijfskleding bedrukken, borduren of zeefdrukken. Hierbij maakt het niet uit hoe groot uw team is. Heeft u voor honderden mensen bedrijfskleding nodig of bent u ZZP-er? Alles is mogelijk en wij geven u graag een passend advies. 

Voordelen

Een greep uit onze bedrijfskleding

Onze best verkochte merken:

Veiligheid, stijl & kwaliteit

Bedrijfskleding van kwaliteit

Zoals eerder gezegd, werken wij samen met een aantal grote merken uit de workwear industrie. Wij zijn dealer in de regio en kunnen u daarom de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. Uitstekende prijs- kwaliteitsniveau, lokaal en advies en bedrukking of borduring. Allemaal onder één dak, wel zo makkelijk.

In onze ruimte assortiment bieden wij de beste bedrijfskleding van onder andere: Santino, Mascot en Clique. Een groot deel van ons assortiment is te bekijken en te bestellen in de webshopDeze merken bieden de perfecte kleding die past bij uw werkzaamheden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de gestelde veiligheidseisen.

Bedrijfskleding in uw huisstijl

Doordat wij een ruim assortiment aanbieden,  zit er altijd wel iets tussen wat past bij uw huisstijl. Daarnaast kunt u de kleding zelf customizen met een bedrukking of borduring met logo. 

Werkkleding wordt steeds moderner. De merken waar wij mee samenwerken hebben sommige items zo ontworpen, dat het ook prima casual te dragen is. Wat dacht u van veiligheidsschoenen in een sneakermodel? Of een getailleerde werkjas?  Dit kunnen wij u allemaal laten zien in de showroom. 

De leverancier van bedrijfskleding in de Bollenstreek

Alle kleding die wij aanbieden is duurzaam, heeft een hoog draagcomfort en de beste prijs-kwaliteitverhouding.  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, omdat u niet in de omgeving van de Bollenstreek woont. Dan kunnen wij u ook telefonisch adviseren, een videogesprek inplannen of (in overleg) bij u langskomen.

Heeft iedereen de juiste maat?

Pasmodellen of passen in de showroom

Voordat u het hele team in het nieuw steekt, wilt u natuurlijk zeker weten dat alles goed zit. Daarom bieden wij kosteloos pasmodellen aan. Dit zijn kledingstukken, in verschillende maten. Deze pasmodellen komen wij bij u brengen, en zo kunnen uw medewerkers de kleding gewoon bij u op locatie passen. Heeft iedereen gepast? Dan geeft u de maten en aantallen aan ons door, en zorgen wij dat de nieuwe bedrijfskleding voor het hele team zo snel mogelijk bij u op locatie is.

Het is ook mogelijk om de kleding in onze showroom te komen passen. U kunt dan direct kijken welk model u het fijnst vindt. Zijn alle maten goed? Dan kunt u de bedrijfskleding direct meenemen en betalen. U krijgt de factuur vervolgens per mail toegestuurd. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen fantastische websites, werkend op elk systeem en platform.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?