Auto bestickeren

Zichtbaar onderweg

Professioneel uw auto laten bestickeren

Een auto of bus laten bestickeren is een opvallende manier om uw bedrijf zichtbaar te maken in de omgeving. Met een pakkende bestickering  kan niet meer om u heen. Het zorgt ervoor dat u zich kan onderscheiden van uw concurrenten

Wilt u alleen uw voertuig of auto voorzien van een logo met contactgegevens of juist een volledige huisstijl op uw voertuig? Het kan allemaal! 

Met onze eigen printers kunnen wij stickers printen die lang mooi blijven – door weer en wind – op het voertuig. 

 

Wat wilt u op uw voertuig bedrukt hebben?

Rijdende reclame met uw bestickerde auto

Reclame op uw voertuig is een effectieve manier om uw bedrijf of merk te promoten. Bedrijfswagens vervoeren de goederen of doen dienst als materialenwagen, terwijl de buitenkant dienst doet als mobiele reclame

Wij ontwerpen, printen en monteren uw auto bestickering op onze locatie in Hillegom. Wij kunnen bestickering verzorgen op personenauto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, scooters en (bak)fietsen. 

De mogelijkheden

Wij kunnen uw oude belettering op de auto verwijderen en zorgen voor nieuwe en moderne stickers. Wij garanderen hierbij de beste service en kwaliteit

Voordelen

Met bestickering op uw auto, vrachtwagen, fiets of bus bent u goed zichtbaar onderweg. Het geeft daarnaast een professionele uitstraling bij uw klanten. Wij hebben ruime ervaring met het bestickeren van auto’s en geven u een aantal voordelen: 

Een greep uit onze bestickerde voertuigen

Hoe werkt het om een auto te laten bestickeren?

De oplossing voor goedkope reclame met een groot bereik

Voor het bestickeren van uw auto – ook wel ‘carwrapping’ genoemd – maken wij gebruik van verschillende materialen en kleuren. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van de allerbeste en professionele materialen, zodat wij u kwaliteit kunnen garanderen. Wij vinden het belangrijk dat de bestickering – na een jaar lang buiten staan – nog steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. En inmiddels kunnen wij dat, dankzij onze jarenlange ervaring, ook garanderen. 

Voordat we aan de slag gaan met uw auto, nemen we eerst altijd de maten op en bekijken we de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een offerte op met een proefdruk. Op deze proefdruk kunt u zien hoe de auto eruit zal komen te zien met de nieuwe stickers. Na akkoord, maken wij met u een afspraak om de auto te bestickeren. U komt de auto dan schoon bij ons brengen, en in de meeste gevallen kunt u de auto diezelfde dag al op komen halen. 

Uiteraard kunt ook altijd eerst even langsrijden, dan bespreken wij meteen de mogelijkheden en geven we graag advies. 

Een 360 graden oplossing voor al uw marketing & reclame?

Bekijk onze andere diensten

Drukwerk

Drukwerk is letterlijk het visitekaartje wat jij afgeeft. Wij ontwerpen en drukken uw drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, briefpapier, posters en stickers.

Buitenreclame

Goede buitenreclame zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan uw branding. Wij leveren diverse oplossingen om van uw buitenkant een publiekstrekker te maken zoals vlaggen, reclameborden, raamstickers en spandoeken. ​

Website & Webshop ontwerp

Een professionele website zichtbaar op computers, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen fantastische websites, werkend op elk systeem en platform.

Klaar voor een krachtig ontwerp en realisatie van uw marketing?