fbpx
Ga naar de inhoud

Welkom bij RET B.V.

Alle reclame & marketing onder één dak

Wij zijn jouw partner op het gebied van drukwerk, bedrijfskleding, kleding bedrukken, buitenreclame en (website) ontwerp.  Dit doen wij met lokaal & persoonlijk advies in combinatie met scherpe internetprijzen.

RET B.V. de kracht van de eerste indruk

Welkom bij RET B.V. hét allround reclamebureau van de Bollenstreek en omstreken. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor bedrijfskleding, professioneel bedrukken en borduren van kleding, het verzorgen van diverse buitenreclame en drukwerk oplossingen. Met onze persoonlijke service, snelle reactietijd en scherpe internetprijzen garanderen wij een optimale ervaring. Laat ons jouw visie tot leven brengen en maak indruk vanaf het allereerste moment. Ontdek vandaag nog wat RET B.V. voor jouw organisatie kan betekenen.
Kleding bedrukken bij Ret bv in Hillegom - Bedrijfskleding bedrukken - Sportkleding bedrukken - Kleding met logo

Kleding bedrukken & Borduren

Een logo laten bedrukken of borduren op t-shirts, sweaters, tassen, jassen of caps? Oneindige bedrukkingen op bedrijfskleding of promotiekleding worden werkelijkheid bij RET B.V. Als specialist in kleding bedrukken en borduren, ben je bij ons aan het juiste adres in Hillegom.  Maar ook ver daarbuiten zoals in Lisse, Nieuw-Vennep, Sassenheim, Haarlem en zelfs Curacao

Van visitekaartjes tot flyers

Het complete pakket van visitekaartjes, flyers, briefpapier, enveloppen, brochures, tickets en posters kunnen wij voor jouw organisatie verzorgen. Heb je zelf een ontwerp of wil je een ontwerp laten maken? Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee en samen stellen we een mooi ontwerp van het drukwerk op! 

Drukwerk - flyers - visitekaartjes - enveloppen - briefpapier bestellen bij ret bv in hillegom - goedkoop en snel drukwerk

Gevelreclame & vlaggen

Waar loopt een klant naar binnen en waar niet? Met professionele buitenreclame zorg je voor zichtbaarheid in het straatbeeld bij jouw (potentiële) klanten. In eigen huis ontwerpen en realiseren wij raam- en gevelstickers, vlaggen, beachflags, banners, sign letters en reclameborden.

200m2 showroom met kleding

Het grootste aanbod bedrijfskleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) in de Bollenstreek & Haarlemmermeer vind je bij RET B.V. In onze showroom kan je alle (bedrijfs)kleding of werkschoenen komen passen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunnen wij pasmodellen aanbieden.  Wij adviseren wij jou graag over de beste kleding voor jouw werkzaamheden en natuurlijk kan alles bedrukt of geborduurd worden. 

Service met een lach

Deze klanten gingen jou voor

We doen dit al een tijdje..

Over RET B.V.

RET B.V. is in 2011 opgericht vanuit een zolderkamertje in Hillegom met één laptop en de vraag vanuit het MKB naar een bedrijf dat een website kon maken, flyers zou kunnen ontwerpen en bedrukte kleding kon regelen.. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is RET B.V. uitgegroeid tot dé leverancier in de Bollenstreek voor online- en offline reclame.  Met een jong en enthousiast team, ruim 11 jaar ervaring, professionele machines, netwerk in de omgeving en passie voor het vak denken wij graag met u mee.

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J